sci 27 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 minuta odem kolima do pumpe u Visnjickoj da sipam plin,, kad vidim kamion koji skrece u desnu ulicicu (sleper sa autima na njemu) i motor koji ga je gadjao isavsi pravo u istom pravcu ka gradu. Pandur rece da je decko dobro, ali mu bas ne verujem, jer je Suzuki, cini mi se burgman dobrano ostecen, plastike svuda unaokolo, vizir pukao, video sam da je imao kacigu, ali njega nema, verovatno je u bolnici. Tablice su Pancevacke, motor tamno plavi. Verovatno je gledao unaokolo, pa kad je video da kamion skrece iz krajnje leve na desno, nije ni stigao da reaguje. Nadam se da ce biti ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ubiće nas ovo lepo vreme i razgolićene curice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ubiće nas ovo lepo vreme i razgolićene curice A tek dolaze vrućine i sve manje garderobe-najebali smo ko žuti :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 minuta odem kolima do pumpe u Visnjickoj da sipam plin,, kad vidim kamion koji skrece u desnu ulicicu (sleper sa autima na njemu) i motor koji ga je gadjao isavsi pravo u istom pravcu ka gradu. Pandur rece da je decko dobro, ali mu bas ne verujem, jer je Suzuki, cini mi se burgman dobrano ostecen, plastike svuda unaokolo, vizir pukao, video sam da je imao kacigu, ali njega nema, verovatno je u bolnici. Tablice su Pancevacke, motor tamno plavi. Verovatno je gledao unaokolo, pa kad je video da kamion skrece iz krajnje leve na desno, nije ni stigao da reaguje. Nadam se da ce biti ok. pa nemoj vise ici kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 195 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter udario u sleper I ko je pobedio? P.S. Pošto je dečko očigledno dobro, malo šale nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Skuter udario u sleper I ko je pobedio? P.S. Pošto je dečko očigledno dobro, malo šale nije na odmet Siguran sam da se decko sada valja od smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...