miges 0 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovim polovnim motorima? Zainteresovan sam za ovaj motor, ali polovan, jer je cena ovog novog motora paprena... Pa recite sve sto znate o njima, polovnim, iskustva itd... Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan supertema,svaka cast....to bas i meni treba.... da se vratim na temu.koliko sam ja cuo one se veoma mnogo kvare,ali delova ima za razliku od mita. mje informacije nisu bas 100%pouzdane tako da bi mogao jos neko da se ukljuci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, valja izbegavati starije modele, posto se zbog svoje 2t prirode cesce kvari...al lepo povlaci, i ide ko zmaj za 125 ccm. samo ostaje taj problem oko kvarova. Ali ni tu nije sve sigurno, imam ortaka koji je vozio 125ccm RS i lepo ga je sluzio, a pre te 125ice je vozio RS 50 i imao je velikih problema , tako da je to diskutabilno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakav kupis.Treba da budes svestan da je to u 95% slucajeva prvi pravi motor, na kom se uci voznja, šaltanje, sa kog se pada pomalo i da je zbog toga često u lošem stanju.Valjda sto je cvaja, nekako mami da joj zavrćeš gas, a dvotaktni agregat i ne trpi bas najbolje takvu voznju.Činjenica je i da se kratko zadrzavaju kod vlasnika (uglavnom od 16te do 18te godine ) pa se u njih ne ulaze mnogo, tj ulazes koliko moras.To da se veoma mnogo kvare po mom misljenju nije tacno.Kvare se gore pomenuti primerci kojima uzimaju dušu a slabo ih održavaju, sa takvim tretmanom bi se svaki motor kvario. Probao sam neke solidne (sve su bile mlade, ispod 2002), a vidjao sam i neke očajne...Moja procena je da stariju a dobru nema šanse da nadješ.Ako kupis dobar primerak verovatno ces biti zadovoljan, ali imaj na umu da dosta trosi i da je odrzavanje (u poredjenju sa kubikazom) skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za svoju namenu perfektan u svakom pogledu. Ako si buduci trkac, ovo je najbolji motor na kome mozes nauciti prve korake kako se vozi jedan R. Nazalost, osetices i to koliko je voznja jedne trkalice skup sport. Kao sto si rekao, nova Aprilia kosta preko 5,500e, sto je skoro isto kao moj Bandit, pa posle nemoj kukati ako ti racun za generalnu predje 300e, ako je cena stranice oklopa 250, itd...(u glavnom, cene su ti iste kao za svaki drugi veci motocikl) Masina JESTE nepouzdana, ali ako znas na cemu si, i pravilno je vozis, bices te srece da je osetis da "umire" pre nego sto "crkne". ;D Ovo je bitno, i masnu STVARNO trebas znati u kakvom je stanju, jer bolje da ti ne pricam kako se mozes provesti ako ti cvaja u toku voznje zariba ili kako to popularno kazu "ustine". LM, ovako, moj savet bi ti bio NOV. ALI, posto je to za mnoge misaona imenica, potrazi sto noviji primerak. NE ZURI! Dobru ces sigurno naci, a nemoj padati na one komplet prefarbane (jel treba da pricam sta se desava sa tom krhkom ramom nakon malo jaceg pada?), i na one price " deset godina stara, presla 10k km". (Evo jedan decko sto mu odrzavam RS 2002, presao je skoro 5000 prosle sezone) Dakle, eksplozivna masina, izuzetno snazna za svoju kubikazu, PERFEKTNE kocnice, stabilnost (osim ako nemas preko 80kg), ali... (procitaj sad tekst jos jednom) Ako si pristalica umerenije voznje i zelis samo motor na kom ces se navozati- potrazi neki noviji 4T! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...