dzolaja 89 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan da ta rečenica je mnogo jaka...a bogme i u praksi :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jel dzolaja da otvorimo kladionicu kad ću prodati motor.... ko dobije zove masu sa foruma na zurku.... jel neko za??? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tebe tvoj motor mnogo voli pa nece da ode od tebe ja prodam moj i odma kupim tvoj,tako da strpi se a i ne sumnjam da ces da me sacekas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan kad te svrbi ti se tamo ceses..ako me razumes ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan kad te svrbi ti se tamo ceses..ako me razumes ;) :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan verovali ili ne aktuelno je jos uvek... (ko da sam gubav moj motor i ja) da bar neko nazove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 1, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan verovali ili ne aktuelno je jos uvek... (ko da sam gubav moj motor i ja) da bar neko nazove... Evo ja te zovem veceras cisto da vidim kako si turbopedja se raspitivao za moj bajk pa mozda bude nesto uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako uspem moj da ozenim uskoro uzo bi ga svidja mi se ... pogledaj mozda ti odgovara moja doplata ima tema u oglasima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi kes ako me razumes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan svakako a zaista predivan bajk ! Zaista me cudi da u sred sezone niko nece da pazari ovog lepotana ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi od ukusa..postujem to.. :) 100 ljudi 100 cudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa zar jos nista :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan oboricu sve rekorde u prodaj...i ne daj boze da se bavim prodajom motora propao bi za mesec dana, kada ni svoj ne mogu prodati... :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Tacno mi dojde da prodam ovaj moj motor i da pozajmim jos kinte i da kupim ovog tvog lepotana! Jedan od najlepsih EN 500 koje sam video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam se cuo sa Saraniteljom i idem da ga vidim sutra pa ako mi se svidi i agregat bude u dobrom stanju ce da padne "dogovor". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ako budes dosao da ga vidis uzeces ga sigurno jer motor je stvarno u extra stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ako budes dosao da ga vidis uzeces ga sigurno jer motor je stvarno u extra stanju Ponesi opremu da ga vozis kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa red bi bio vec jednom da se nekom svidi. Saranitelju imas moju moralnu podrsku!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan zelim da se svima zahvalim na podrsci pravi ste prijatelji nema sta......motor je otisao u Kragujevac zelim da gasluzi kao i mene... :'( :'( :'(..posle toliko vremena LOCK molim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan E doceka i ti taj dan Sa srecom kupovina sledeceg bajka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...