mitri 1847 Napisano Maj 25, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Od sve sile motora vidjene na skupu u Jagodini , na mene je najjaci utisak ostavio ovaj - MADE IN CHINA ! :o http://www.johnnypag.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 25, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da savladaju tehnologiju za veće kubikaže :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi nam *grdoje* najbolje mogao objasniti sve u vezi ovog kineskog zmaja edit imate na www.sprintscooters.com sve potrebne informacije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da savladaju tehnologiju za veće kubikaže :-\ Ustvari ovaj model se radi i u verzijama od 300ccm, jedino je kod nas zapali (pod ne znam tacno kojim opravdanjem) oni od 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 26, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari ovaj model se radi i u verzijama od 300ccm, ... Ta verzija od 300ccm je valjda za americko trziste ... A u Hrvatskoj je u prodaji Spyder 250 . http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam ljubomoran, da ga ima ovde sutra bih ga kupio...dobro mozda prekosutra sutra bih morao nekom da otimam pare ;D Mada mislim da je ovako bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam ljubomoran, da ga ima ovde sutra bih ga kupio...dobro mozda prekosutra sutra bih morao nekom da otimam pare ;D Pa i ima ga kod nas. Video sam ga nekoliko puta parkiranog ispred prodavnice kineskih motora,nov. Ta prodavnica ti se nalazi u Dimitrija Tucovica u Bg-u, ipred onog nadvoznjaka, ako oces idi pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodi ga Sprint i to sa motorom od 125ccm a od 300,nesto nisam cuo da ga ima ovde.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga i u Cacku ali kosta cini mi se oko 2400e...U poredjenju sa Sprint Prince, koji izgledom ne zaostaje mnogo ovo je preskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kod nas,u Novom Sadu je 2300,al to ti je tu negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 27, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ...U poredjenju sa Sprint Prince, koji izgledom ne zaostaje mnogo ... kako bre ne zaostaje , pa taj Prince se iz aviona vidi da je nekakva kineska sprdnja na temu custom , a ovaj Spyder je prelep , da imam par somica eura vishka - bez razmisljanja bih ga kupio za po gradu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ...U poredjenju sa Sprint Prince, koji izgledom ne zaostaje mnogo ... kako bre ne zaostaje , pa taj Prince se iz aviona vidi da je nekakva kineska sprdnja na temu custom , a ovaj Spyder je prelep , da imam par somica eura vishka - bez razmisljanja bih ga kupio za po gradu ... A pogledaj na ovom zadnju viljušku...On ne izgleda jeftino?Uporedi vile ovog motora i princa?Oba modela imaju svoje mane a za ovo mozes da kupis dva princa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 2, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi nam *grdoje* najbolje mogao objasniti sve u vezi ovog kineskog zmaja e pa to cekamo , vidim da je *grdoju* stigao motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 7, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu - baba o ustipcima ... ;D Evo nadjoh i ovaj test modela Raptor Spyder 250 : Nakon ovog clanka , ovaj motor mi je jos interesantniji , a posebno me raduje sto je u najavi i verzija Raptor Spyder 800 ... i cim bude dostupan na nasem trzistu - odma' ga kupujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Verzija od 125 cc je ok za pocetnike, tacnije klince koji su tek sad napunili 16 i sedaju na neki malo veci motor. Moram da napomenem, da taj motor - po mom misljenju nije bas za gradske guzve u spicu, jer je ipak malo tezi za upravljanje zbog duzih prednjih vila, ponavljam malo tezi. Startnost verzije od 125 cc je proporcionalna kubikazi. Takodje i zvuk je slabiji, za razliku od verzije 300cc koja ima mnogo dublji "glas". E sad, malo o verziji 300 cc. Pri samom startovanju vidi se da je rec o ozbiljnijoj masini nego od 125 cc. Mnogo bolje vuce i mnogo lakse postize brzinu. Na ovom clanku je predstavljena verzija sa jednim sedistem, Kinezi nude sa jednim i sa dva sedista (ja sam odabrao sa dva - ipak bice tu i jedna lepa saputnica ;-)). Tacnije, moguce je naknadno kupiti samo zeljeno sediste, koje se bez problema montira. Jos jedna jako bitna stvar. Verzija od 300 cc ima totalno dugaciji agregat ( cak mislim da je i hladnjak drugaciji) nego verzija od 125 cc. Znaci, nisu samo stavili veci klip i cilindar, vec totalno drugi agregat, koji je prilagodjen toj snazi. Toliko za sada, ako neko zeli jos nesto da pita, slobodno. Uskoro cu razraditi masinu, pa cemo se vidjati na moto-skupovima, tako da cete moci i uzivo da vidite o kojoj se masini radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu - baba o ustipcima ... ;D Evo nadjoh i ovaj test modela Raptor Spyder 250 : Nakon ovog clanka , ovaj motor mi je jos interesantniji , a posebno me raduje sto je u najavi i verzija Raptor Spyder 800 ... i cim bude dostupan na nasem trzistu - odma' ga kupujem ... Ako bude prisutan u verziji od 800ccm sa konkurentnom cenom 100% ostvaruje veliki uspeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...