Janjke 42 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje kao i tema glasi.... Da li uzeti kawasaki zxr ili uzeti suzuki srad ? U pitanju je 3000e .......Znam da je kawa sredjen u kompletno ali za srad ne znam... Moze neki savet....... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju ta dva zxr750. Mada najbitnije je stanje u kom se nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2683 Napisano Maj 25, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Uhh vrlo tesko pitanje,mada bi mene vise interesovala kawa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kao što vladamir kaže zavisi koji je u boljem stanju. druga stvar zavisi koliko planiraš da voziš taj motor, koja je razlika u starosti, koji ćeš lakše prodati i slično... ja bih uzeo zxr ali sam jako subjektivan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako ljudi KAWA je 93 sredjen maksimalno ..Srad je 97 cini mi se ili 98 ali pitanje je koliko je sredjen Kawa oko 3100e a Srad oko 3300 ... Ja planiram da kupim motor i da ako me dobro sluzi vozim jedno dobro vreme... Meni bi sad vi sad pomogli dosta jer sam poprilicno neodlucan u ovoj prici... Znaci sve da poredimo potrosnja odrzavanje registracija koji se lepse vozii.. Bili bi mi od velike pomoci.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je srad odvratan, glasam za zxr 750, još ako je u fabričkoj boji. Okači slike pa da glasamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Matori hvala na odgovoru ...ali ako mozes malo detaljniji odgovor...znaci ne samo po pitanju izgleda vec po svemu... a slike jbg nazalost nemam.... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svako slučaju srad podvozniji motor, suzuki je suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...