vujo032 2789 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Našao sam oglas na Kup/prod., za dva predmeta, koje prodavac neće da pošalje brzom poštom, već je samo lično preuzimanje. Ja sam iz Čačka, a predmeti su u Grockoj. Bio bih zahvalan, ako bi mi neko učinio tu uslugu, da to ovih dana plati i preuzme (vrednost 10e), pa da mi, kada stigne pošalje brzom poštom. Novac bih uplatio odmah, a za slanje mi nije hitno , može i po praznicima, za mesečak dana. Pozdrav-Vujo032 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16264 Napisano Decembar 26, 2019 Integrisan, 9372 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eee jbg, juceo bio u Grockoj.... za malo si zakasnio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 193 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji mi informacije porukom. Ukoliko prodavac može, mogu to pokupiti popodne i poslati do sutra. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2789 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Eee jbg, juceo bio u Grockoj.... za malo si zakasnio. Hvala drug puno, evo javio se Rik, nadam se da će to realizovati. Hvala obojici, ako nešto bude trebalo za Čačak i okolinu - tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2789 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Završeno - Savršeno, hvala Rik-u do nebesa Ljudi ovo stvarno funkcioniše, pa mi smo kao jedna Big Family 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 193 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, Vujo! Bitno je da smo rešili problematiku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...