nadoveza 1 Napisano Decembar 25, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, nov sam na forumu nisam upucen toliko o pravilima, ali za pocetak da se predstavim, ja sam nikola, gledao sam kod prijatelja neke motore jer se bavi prodajom i prodaje kao sto sam napiso u naslovu BAOTIAN TANCO 50 kubika skuter u dobrom stanju sa papirima.. predpostavljam da je kinez ali neki pricaju da je dobar, naravno ne poredi se sa yamahama, piagom, apriliom itd.. ali neko vase misljenje o njemu 4t je.. ako znate nesto o potrosnji i kvalitetu generalno.. uzimam za neku normalnu voznju nista prezahtevno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Decembar 26, 2019 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја га имам као сервисно возило среџен не по PSу него за своју душу. Одличан скутерич.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Decembar 26, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na misljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Decembar 26, 2019 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта те појединачно интересује питај. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Decembar 26, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma zanima me ako znas oko potrosnje i kvalitet plastika i koliko razvija tvoj na primer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Decembar 26, 2019 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овако, мој је набилдан до даске и око потрошње ти могу речи да зависи од режима вожње али прави мерак кад пролетиш са 80 поред некога и то са кинезом. Иначе у сваком случају троши мање од китираног 2Т. Пластике су најнеквалитетнија ставка на њему али налазе се половне вечином. Код нас је тај Хамачи из Штипа велики увозник и има баш од пиле млека, и за нас сервисере делови су џаба. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Decembar 26, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brt na pomoci jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...