ktm600 223 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan deklo je farbano klasicnim farbanjem,tu nema grijanja pa nece ispucat i slicno,a motor fabricki je 20kw sto.dodje nesto malo.vise od 27konjica.Podesio sam i rave ventil snage,na njoj je vakumski,i steluje se zavrtenjem ili otpustanjem cepa koji potiskuje oprugu na ventilu,ide motor predobro za 125ccm. Odmah je nasao i novog vlasnika,motor ima.uredne papire,sve regularno i prodao sam ga za 900eura,od tih para sam kupio Ktm 640 Adventure,sa zaribanom masinom(u radionici imam od prije citavu masinu sa novim dijelovima,nikad upaljena),pa ce posluzit za novi projekat. Moja zamisao i jeste da kupujem ,zatim sredjujem pa prodajem. Projekat Honda dominator 500 je malo zastao jer karike stizu tek u aprilu, a i cilindar je na hilznovanju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gunner10 0 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pošto ima slabo tema o Aprilia Tuareg 125 modelu, da postavim ovde pitanje (pa šta bude), može li motor (prethodno pomenuti) da posluži za neki blaži offroad, naravno sa gumama "kramponkama"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 223 Napisano Avgust 7, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan moze ,i fino se ponasa na makadamu,uz brdo ima.snage,nebi ga u blato ja utjerivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gunner10 0 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, super po blatu ni ne planiram, kad se raspitujem već, da pitam još koliko troši? Na nekim forumima sam nalazio oko 7l kombinovane vožnje, pa da proverim jel tačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 223 Napisano Avgust 8, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan trosi puno,kao recimo neki enduro od 650ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...