Mario Marko 479 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto o njima? Iskustva? Sajt im je WWW.DIMITRIJEV.COM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na netu imaju dobru ponudu i povoljni su. Pricao sam sa gazdom,ne rade zamenu.Mene interesovao onaj repsol 600f,ako budes isao baci oko pa javi kako ti se cini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne znaš šta valja! Mene zanima onaj VFR 800,samo mi se ne sviđa što sam našao na netu tri oglasa za taj motor i na svakom je druga kilometraža (30.000,32.000 i 36000km). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...