nenadlaza 6 Napisano Decembar 19, 2019 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan >Novi sad- veternik TRAGEDIJA NA NIKOLJDAN: Stradao motociklista u Veterniku WWW.KURIR.RS Jedan muškarac poginuo je oko 15 sati danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na novosadskom putu u Veterniku. Motociklista poginuo u udesu u Veterniku WWW.BLIC.RS Jedan muškarac poginuo je oko 15 sati danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na novosadskom putu u Veterniku. Stravična nesreća u Veterniku: Sudar motocikla i kombija, muškarac poginuo | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Do nesreće je došlo kada se motociklista sudario sa kombijem. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim NENADLAZA odmah mi crno.Izvini, al jbt daj javi nesto drugo u NS.Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je umro covek od 81 god, nije poginuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15311 Napisano Decembar 19, 2019 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan "Osamdesetjednogodisnjem ... mladic je nazalost preminuo" Dali ovi idioti pregledaju sta su napisali pre nego sto puste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bizarno je ali bih se radovao da stignem do 81e a da nikog ne povredim. neka ga Svt. Nikola vodi. A nazalost, netacnost izvestaca je nesto sto se dogadja pod odredjenim pritiscima i strahovima a oni su rezultat neznanja. Sto sam stariji sve vise sam svestan svoje nesvesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 280 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj dusi unesrecenom. A forumas "Nenadlaza" kao da je "kurirov" glasnik smrti, svaka tema mu je u crnoj hronici...morbidna opsesija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5861 Napisano Decembar 20, 2019 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kakve kontraverze i gluposti u ovim vestima. Kao prvo nijedna od slika nije sa lica mesta (živim nedaleko od mesta nesreće), ali to je manje važno. Nisam večeras sreo pandure (koje često vidim u tom kraju) da ih pitam šta se to desilo, ali to što pišu nema veze sa životom. Kažu "kretao se trotoarom dozvoljenom brzinom". Trotoarom je zabranjeno kretanje motora, a kamoli da još ima i neka "dozvoljena brzina". Na jednom drugom sajtu pominje se da je u isto vreme na istom mestu bio i sudar neka dva kamiona, a nedavno sam bio na licu mesta i video tragova čišćenja terena. Ne znam koja od te dve nesreće je bila na tom mestu, ali na toj strani puta čak i nema trotoara. Ne znam odakle je čovek (a i nije posebno važno) ali mu odajem priznanje na njegovoj ljubavi i istrajonosti u bajkerskim vodama. U tim godinama (ako je tačno) u decembru vozati motor - SVAKA ČAST. I ja sam prethodih dana vozao motor, ali sam ipak "mladunac" za tu generaciju. Pomalo je idilično završiti životnu priču radeći nešto što voliš (a nije sramno ili ponižavajuće) i ako mu je već danas već bilo "suđeno" onda je izvukao maksimum iz svoje karijere. Jedino što ostavlja gorčinu u takvim situacijama je što su u sve to umešani još neki učesnici i posmatrači koji će sa sobom zauvek nositi traume sa lica mesta. Saučešće porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 20, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš za ovu temu, ali za ovakve tekstove i zaluđivanje naroda ovakvim glupostima bih propisao baš baš drakonske novčane kazne tako da se popune rupe u budžetu, da ne moraju da izmišljaju nove namete i takse . 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovde vidim da je poginuo deda od kamiona,koji je pre toga umro,na motociklu koji je u stvari apn,a mozda i biciklo,na terotoaru koji ne postoji,ali je vozio dozvoljenom brzinom...u 81.godini.Neka je starini laka crna zemlja,a ovim idiotima sto pisu...isto laka crna zemlja.A ovaj glasnik smrti...no coment. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 25, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga postavimo za urednika crne hronike kad vec covek voli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Februar 3, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, nije @nenadlaza kriv, čim mi redovno čitamo to što on postuje, znači da ima smisla... moram priznati da su me ove vesti prilično naterale da se zapitam da li uvek sve radim po propisu. Starini neka je laka zemlja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 3, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ozivljavati crnu hroniku molim vas! 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan necu vise nikad pisati javno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 15, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opet oziveo temu Ajd zakljucajte je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...