MISIRAC 42 Napisano Maj 16, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 16, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan :twisted: ljudi otvorite cetri oci opasnost vreba svakog momenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan CCudi me da se i matori posle nije malo :bokser: "ugruvao" kao sto to obicno biva :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali najbolji momenat je bio posto se nas desetak koji su culi dosli na lice mesta ' date='kada je matorac na biciklu dosao medju nas koji inace svi vozimo motore rekao mrtav `ladan I TREBA TAKO KAD VOZE KAO MANIJACIe to je trazilo hitno `pesnicko ubedjivanje`[/quote'] E takvi komentari mi podignu pritisak kad ih cujem. Drug mi je pricao kad je nekog lika na motorcetu pokupio auto dok je najpropisnije stajao na crvenom svetlu. I onda se posle nasao neki matori strucnjak sa istom konstatacijom "ako, kad voze kao manijaci" :evil: :evil: :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 17, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juche sam umrla od smeha...Vozim Dushanovom ulicom, i bash,bash zurim :roll: , i iz jedne od sporednih ulica pojavljuje se auto, staje, vozach gleda ka meni i mrtav ladan daje gas i ulazi u moju traku...Ja naravno na kochnicu i uspem da se zaustavim i da ga izbegnem... I poprilichno besna krenem da ga jurim [jbg jest da sam zensko, al bash sam popizdela] i stignem ga na sledetjem semaforu 9a lik je video da ga jurim]...i sad stajem ja pored njega, otvoren mu prozor i on vetj dize glavu i zinuo da mi neshto kaze, a onda odjednom SHOK na njegovom licu kad je provalio da sam zensko i ja tu pochnem da psujem i da se derem i "Da li si ti normalan, pa gde gledash.." i bla,bla,bla...a lik i dalje ne veruje da ga zensko napushava i samo me gleda sa onako otvorenim ustima, a riba koja sedi pored njega u kolima vrishti od smeha...Na kraju kad sam ja zavrshila moj monolog lik je samo promucao jedno "Izvini"... Eto to je bilo moje prvo napushavanje sa vozachima automobila, jest da ga nisam tukla i kidala retrovizor, ali ni ovo nije loshe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 17, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Juche sam umrla od smeha...Vozim Dushanovom ulicom' date=' i bash,bash zurim :roll: , i iz jedne od sporednih ulica pojavljuje se auto, staje, vozach gleda ka meni i mrtav ladan daje gas i ulazi u moju traku...Ja naravno na kochnicu i uspem da se zaustavim i da ga izbegnem...I poprilichno besna krenem da ga jurim [jbg jest da sam zensko, al bash sam popizdela'] i stignem ga na sledetjem semaforu 9a lik je video da ga jurim]...i sad stajem ja pored njega, otvoren mu prozor i on vetj dize glavu i zinuo da mi neshto kaze, a onda odjednom SHOK na njegovom licu kad je provalio da sam zensko i ja tu pochnem da psujem i da se derem i "Da li si ti normalan, pa gde gledash.." i bla,bla,bla...a lik i dalje ne veruje da ga zensko napushava i samo me gleda sa onako otvorenim ustima, a riba koja sedi pored njega u kolima vrishti od smeha...Na kraju kad sam ja zavrshila moj monolog lik je samo promucao jedno "Izvini"... Eto to je bilo moje prvo napushavanje sa vozachima automobila, jest da ga nisam tukla i kidala retrovizor, ali ni ovo nije loshe MINA CARICE!!!!! Ti si moj IDOL!!!!! Ne bi se nasao u kozi tog jadnika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 17, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sto me nisi zvala da mu ja promenim licni opis, i malo "doteram" auto! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha YOman vidis kako se to radi bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan joooj Mina. Svaka chas`!!! Daj pls neki kontakt, zlu ne trebalo. ;-) Da parafraziram: Govori tiho i vozi se sa Minom! Ja sam nekako lalinske naravi (a bogami i gradje). Pa obicno pustam budalu da ode, samo uz prigodnu gestikulaciju rukama i samo meni razumljive zvucne signale. Mada generalno vozachi automibila imaju problem sa motoristima (pogotov skuterasima). Dal se uplase, dal su ljubomorni. Ali to izletanje ispred tebe, pa polako prvom. Ili polukruzno okretanje sa zavrsetkom u tvojoj traci je meni uobicajeno. To jest obavezan faktor prilikom kalkulacije moje brzine i putanje. Pa ako izleti, dobro je preduhitrio sam ga. A ako ne, jos bolje dodam gas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi neki majmun (nesavjesni vozac automobila) oduzme prednost, lijepo laganini za njim do semafora,ako ne onda do stopa,i stanem pored njega,kad se pali zeleno ili kad krecem sa stopa,jedan lagani pokret desne noge u vrata i cao!!! :evil: :evil: :twisted: Pa stvarno kakvih idiota ima,pa to ni Filip Visnjic ne bi opjevao!!! Mina: :kul: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 19, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene danas taksista iseèe u 29og novembra kod panèevca, tj. nije me isekao nego zamalo izgurao... sreæa pa mi uz alarm na kiviju nije crkla sirena :roll: Stigao ga, stao pored njega na semaforu, dižem vizir da se pošteno izderem ili da njega oderem, kad mu videh u oèima blago teleæi pogled (tipa jao sad æe da me bije), vidim skapirao je da je zgrešio pa sam samo viknuo da pazi šta radi ili nešto u tom stilu. Mada, možda je trebalo da budem i ubedljiviji, agresivniji ili nešto veæ... Od trenutka kad me isekao, pa do kraja vožnje, nekih 5-6 minuta kasnije, mi je lupala èuka k'o pred infarkt... Kapiram, jednog dana æe neko ozbiljno da me iseèe, pa æu ako se ne polomim da ga olupam za sve ove prethodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...