Hexagon 0 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi treba mi pomoc , imam kacigu vec 3-4 godine Cox flip-up i emotivno sam vezan za nju a i mislim da mi je talija , e sad o cemu se radi da poispadali su mi sundjeri sa strane i rasila se mrezica a i izgrebano mi je staklo nista ne vidim . Da li neko zna gde mogu da je odnesem da mi je srede ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pretumbaj po sajtu.Cini mi se da ima neki baja u Svilajncu sto je suzavao prostor u kacigi. Ako ne nadjes javi da ja potrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Maj 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Vizire pravi Ivan kod bogoslovije u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hexagon 0 Napisano Maj 23, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daleko mi Svilajnac a i nisam ga nasao , a sto se tice vizira , jer mislis na vizir za motor , meni treba za kacigu ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Maj 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi vizire i za motore i za kacige, dobar je i nije nesto skup. Poslacu ti br na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ivan moze i da ti ispolira tvoj vizir ako nema nekih prslina ili predubokih ogrebotina zbog kojih bi morao da pravis nov i platis ga trostruko u odnosu na poliranje i opet ne mora da ispadne kao fabricki (da tako pasuje i da nema izoblicenja koje bi vremenom moglo da ti stvori"dioptriju") a mislim da je negde pominjano da uzima 5 eura za poliranje da bude kao nov! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hexagon 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala svima , ali i dalje mi ostaje problem unutar kacige , da li znate neko ko bi mi stavio sundjere , sredio mrezicu itd ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...