Milan PK 11 Napisano Decembar 17, 2019 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nasao resenje za cesto stradanje dihtunga na spajanju cevi auspuha? Kupovao u Hondi SRB (kao original) za nekih 600-700din komad i traje jednu sezonu. Prelazim oko 18000km prosecno godisnje..mislim da nije puno da bi stradao za godinu.. Dihtung nije skup, ali je zamena komplikovana..tj rasturanje zadnje polovine motora..oduzima i vreme i zivce Nasao sam da postoje Bronzani..jel neko imao iskustva sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Decembar 18, 2019 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mail Robertu iz Ade i pitaj coveka. Sigurno ima neko trajnije resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na SD01 je stavljeno parce prohromske cevi umesto tog bakarnog prstena i stegnuto na "mrtvo". Stoji na mestu vec par godina P.s. stavljeno bakarne masti okolo Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...