Sale_XT 1006 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko (nasi Amerikanci ) reci kakva je Joe Rocket moto oprema.Narucio sam nedavno pantalone Joe Rocket Alter Ego,pa me zanima kakve su.Meni se cine super na prvi i drugi pogled a nadam se da su kvalitetne,kostaju oko 200 $,na snizenju 170 $. danke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam amerikanac, ali imam J Rocket jaknu, koja je odllicna. Koliko sam video, proizvode sve, od obuce do kaciga i kvalitet im je.... kako sta.... ne verujem da bih kupio njihovu kacigu, ali jaknu i pantalone svakako. Ova moja se zove Joe Rocket Rio i jakna je iskljucivo za leto. Kao sto rekoh, ja sam veoma zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato (odnosno koliko su mi rekli ovi moji "amerikanci") JR je sasvim solidna oprema. Razmisljao sam da uzmem njihovu jaknu ali je izbor ipak pao na Icon (zbog lobanja ;D) tako daa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...