djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre neko vreme bio sam u jednoj nemackoj pokrajini, poznatoj do dobrom pivu, obdarenim zenama i automoto industriji.... Nisam mario na sve to, dok se jedno jutro nisam probudio i video coveka koji je verovatno promasio svoju sobu od hotela, nekako usao u moju, legao na krevet do, i....istopio se.... Ovako je to izgledalo.... Ja zvao recepciju....pitao sta da radim...oni mi rekli da je to vec poznat fenomen i da se dosta gostiju od njih vraca sa viskom prtljaga. Pa dobro, nisam ni lud..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, opet je pala kupovina opreme, pa ti cestitam ovom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Super, konacno i ti da nam ne kukas na dugim putovanjima kako nemas adekvatnu opremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E da, samo mi reci koja je to pokrajina i koji je to hotel, mozda se i meni posreci pa me poseti slican lik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da taj deda mraz posecuje samo ove iz BMW sekte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto su kreveti ovako uski? > Nije cudo da se gosti... suzavaju! Odelo je bombona... ne sumnjam u vrhunski kvalitet! Jel ovo za GS ili za GSA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto su kreveti ovako uski? > Nije cudo da se gosti... suzavaju! Odelo je bombona... ne sumnjam u vrhunski kvalitet! Jel ovo za GS ili za GSA? Za GSA su ova ruzna plava, a za elegantniju verziju idu ova koje gledam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan JAO, kako leeeeeeeeepo!!!! Več zelenim!! ;D :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super, konacno i ti da nam ne kukas na dugim putovanjima kako nemas adekvatnu opremu... krenem kuci...i na putu do aerodroma vidim ovo: Izgleda da ima vlasnika GS-ova koji razmisljaju kao ti. Na slici su muz i zena (obrati paznju da je sa oba motora skinuto sediste za suvozaca - sta ti je vernost ). Oboje imaju Rukku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti kriv sto si Srbenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 21, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Long way serijal uchinio swoje .. Zaboli su ciljnu grupu u milimetar ;D respect za producenta i tim marketing struchnjaka hahahahhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Long way serijal uchinio swoje .. Zaboli su ciljnu grupu u milimetar ;D respect za producenta i tim marketing struchnjaka hahahahhaha Kod mene nisu bas dobili bulls eye, Mikka ima i kacigu kao oni. Samo jos cekam da ofarba ADV u zebrine boje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Vi japiji otjerat ćete me na KTMa. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Vi japiji otjerat ćete me na KTMa. ;D Ave Cezare tj Pudla! E Jes' mu rek'o onako ljudski! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vi japiji otjerat ćete me na KTMa. ;D ja mislim da ste vi stari BMW fahreri pukli onog dana kada je Franc kupio GS....dalje vise nista nije vise bilo bitno... ;D ;D Mada je tezak udarac bio ovo gde si sa mnom vozio po zagrebackim sinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo!Nego jel vi iz BMW sekte idete od 4-6.jula u Garmis-Partenkirhen?KPrica se da ce svi sektasi Evrope biti tamo,pa ne bi bilo lepo da prodje bez vas.Nemacki mi nije jaca strana ali koliko sam razumeo da ce biti neki enduro poligon velicine 10.000m2 itd.Evo link: http://www.motorradonline.de/news/bmw-laedt-zu-den--motorrad-days-2008--ein---auf-nach-garmisch-partenkirchen.287339.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Heh pa neki su tamo vec bili a bogami i postavili temu na forumu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17481.0 PS zar si mislio da djura dozvoli da ga neko preduhitri sto se BMW-a tice osim naravno Mike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ljudi su u toku kao da rade u BMW,mozda i imaju nekog tamo za dojave.Svaka cast.Bili,ali sad ce da idu kao ravnopravni sektasi,a ne "undercover" na tamo nekim stromovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Taj fenomen po nemackim hotelima sam licno doziveo ! ;D Samo kod mene su bili dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Nije da branim Djuru, ali svako bi pao pod takvim intenzitetom propagande. Nisam verovao dok nisam osetio na sopstvenoj kozi. Ispiranje mozga pocelo je odmah po sletanju u Minhen. Gde god da pogledas, svuda neki propeleri. Vozac koji je dosao po nas isto ima propeler na haubi....na putu do hotela, minimum 80% svih motorom ''gonjenih'' prevoznih sredstava - ocigledne zrtve propagande. Sutradan po nas dodjose momci koji rade u ovoj zgradi.... Kazu kao....da nam pokazu lepote Bavarske prestonice....pa kao ''slucajno'' nas dovedose ovde.... Hmmmmm....samo nisamo ni mi ''od juce''....pa preziveo sam ja propagandu CNNa i BBCja zajedno, tokom nepravednih i nicim izazvanih sankcija.Necete vi od mene ''dobos da pravite''! Resih da u najboljoj tradiciji naroda kojem pripadam, ispljujem sve njihove ''kvazi tehnoloski napredne izume''.Pa valjda sam potekao od onih koji uvek ''pisaju uz vetar'' i razumeju se u SVE bolje od bilo koga. I tu je pocelo....objasnjavaju oni nama kako je BMW filozofija u cije se tajne ulazi od najranijih dana.... ...pa neke kacige koje imaju samo 500 grama + svi parametri voznje se ocitavaju unutar vizira (kao lovackim avionima, najnovije generacije) ......pa kako imaju neverovatno dobre motorcikle.... ....pa kao, neverovatno lepi automobili na koje bi svaka cica ''otkinula'''.... Tu ga docekah! Lepa je ta vasa svila i kadifa, ali gde je tu ''dusa''??? Ja bre svog japanca mogu da ''budzim'' kako ja hocu.Svi ste bre isti! Gde je tu individualnost???? ??? Nije ih ni to zbunilo. Kaze....izaberite gde hocete da stavite kozuricu od Tasmanijskih albino klokana.... Ma ajte molim vas, sta je sledece...auto na vodu...rekoh ja u posprdnom tonu, koji inace ponizi sagovornika gore nego kofa govana izvrnuta na glavu. Ako zelite model koji trosi vodu, nema nikakvu emisiju stetnih gasova a po performansama je isti kao benzinac...za vas je ovo... Ovo me je potpuno izbacilo iz koloseka. Pa kako bre na vodu???Sto Zastava ne proizvodi ovakve motore, kad imamo najpametniji narod na svetu i najnapredniji skolski sistem (deca uce integrale u 2 razredu osnovne). A mi tu vodimo rasprave o ceni goriva na BJBu! Rekoh...Djuro....ovi ce probati i Formulu 1 da nam ''uvale'' kako su krenuli...i stvarno.... Tu se ja setih ''ultimativnog oruzja poslednje odbrane'' svih Srba....he,he,he....sad ste ga na....li! Sve je ovo lepo i krasno, vidim da ste daleeeeko dogurali, ali brale, ko ce to da kupi? Skupo da skuplje ne moze da bude! Precenjeno batice! Tu se oni malo pogledase, vidim osmeh im vise nije tako sirok, ali mi pokazase ovo.... Ako nemate $ kupite bar privezak. Za uspomenu i dugo secanje. Na rastanku su mi rekli da je rukovodstvo BMW odlucilo da njihove proizvode ipak priblizi i nama iz 3 sveta. Ibacili su novu seriju automobila i motorcikala po veoma pristupacnim cenama, tako da su mi i adut skupoce''izbili iz ruku''. Sada SVAKO moze da ima svoj BMW a ne samo ''sektasi'' ;D iz Straje Baje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan heheheheheheheeheheh alal ti vera majstore!!! zabole me stomak od smejanja ovako sabajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Respect!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vec te vidim Smajseru !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan sada porez jos vise boli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...