Čeh 1009 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eee... Mea culpa... Ništa zato, nije meni prvi put da pogrešim dan okupljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da je 31.05 u 12.00 ....Nema Evrovizije pa cu i ja verovatno da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Eee... Mea culpa... Ništa zato, nije meni prvi put da pogrešim dan okupljanja... Počinjem da brinem za tebe! Nekada si grešio u dan, sada čitavu nedelju pogrešiš... ;D Vodi računa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ti si mi neki drugar.... tek sad počinješ da brineš za mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze inicijator ovog okupljanja da nam da neki "update" da li se oklupljamo ili ne ? Sada je Subota 31. Maj, 10.33 casova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan sada je subota 11:27h, ja krecem da popijem fuka kod tog krana pa ko dodje dodje. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada je subota 23.55....da li ste se okupili ? Voznja ? provod ? Utisci ?....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo da malo osvezimo ovu temu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 16, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Oprosticu ove separatisticke postove Nesketu i Nikoli ako me puste da vozim pored njih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Januar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, ne može to tako, pošto im podižeš nivo moraju da te časte pre toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosticu ove separatisticke postove Nesketu i Nikoli ako me puste da vozim pored njih ;D mozemo da napravimo zamenu glava za glavu,pa teraj do mile volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 16, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Oprosticu ove separatisticke postove Nesketu i Nikoli ako me puste da vozim pored njih ;D mozemo da napravimo zamenu glava za glavu,pa teraj do mile volje Bas sam to hteo da ti predlozim nego me bilo sramota da se ne naljutis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan taman posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Januar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosticu ove separatisticke postove Nesketu i Nikoli ako me puste da vozim pored njih ;D Naravno da mozes, nismo mi sekta, mi smo smekeri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako moze Mikulanac, mogu i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Daki, pa ti si nase cedo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Daki, pa ti si nase cedo! Pa kad moze Daki mogu i ja ,ipak sam ja mladji brat.Samo da ste mi malo blize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Za prave smekere daljina nepredstavlja nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosticu ove separatisticke postove Nesketu i Nikoli ako me puste da vozim pored njih ;D mozemo da napravimo zamenu glava za glavu,pa teraj do mile volje Bas sam to hteo da ti predlozim nego me bilo sramota da se ne naljutis ponuda za Mikulanca i dalje vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Daki, pa ti si nase cedo! Pa kad moze Daki mogu i ja ,ipak sam ja mladji brat.Samo da ste mi malo blize. Kako ce da se zove ovo okupljanje ako nas bude vise? ;D ;D ;D Osecam, ako se pojavimo, da ce pasti zajebancija poput: "Ma to vam Tenera u pokusaju..." itd, znas kakvi su ovi sektasi. Jos malo pa ko afrikanci ;D ;D ;D Da ih neznam da su dobri ljudi mozda bi im i zamerio ;D. A kad Mikulanac dodje oplesce po njemu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Daki, pa ti si nase cedo! Pa kad moze Daki mogu i ja ,ipak sam ja mladji brat.Samo da ste mi malo blize. Kako ce da se zove ovo okupljanje ako nas bude vise? ;D ;D ;D Osecam, ako se pojavimo, da ce pasti zajebancija poput: "Ma to vam Tenera u pokusaju..." itd, znas kakvi su ovi sektasi. Jos malo pa ko afrikanci ;D ;D ;D Da ih neznam da su dobri ljudi mozda bi im i zamerio ;D. A kad Mikulanac dodje oplesce po njemu ... Ma, po tudjem dupetu nista ne boli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Daki, pa ti si nase cedo! Daki nije Čedo, on je krakati Daki ;D Ua Yamahiria ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Daki, pa ti si nase cedo! Daki nije Čedo, on je krakati Daki ;D Ua Yamahiria ;D Daki je smeker kao i svi mi iz porodice tenera, TDM-a :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...