vitez_koja 30 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da cujem misljenja od onih koji trenutno voze ili su vozili ovaj model.Dobre i lose strane i sve ostalo sto vam padne na pamet.U obzir dolaze i 250 i 500 kuba.Planiram da uzmem jedan normalan prevoz pa se izbor sveo na nexusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to jedan od lepših skutera, ali i da je 500ccm ipak previše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio prosle godine na moru oko metar dana! Iznajmio sam bas Nexusa jer sam oduvek voleo da ga imam i uvek mi se neverovatno svidjao. Motorcina je luda. Vozio sam 500ccm i ide k'o blesav. Veliki tovarni prostor. Vozio sam ga i 2 dana po autoputu i ima super aerodinamicku zastitu pri brzini oko 100-110km/h. Ono sto mi se nije svidelo su relativno mali tockovii okretnost u gradskoj voznji. Na kraju sam skontao da ja lakse okrecem Transalp-a u gradu nego Nexusa ali to je subjektivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan 250 ima mnogo nizak upravljac, ali je 500 extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da niko sa foruma ne vozi nexusa ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja nisam vozio Nexusa ali ortak sa mnogo kilometara na R motorima kaze da je Nexus serija, "SU 27" u svojim klasama .. Dinamican , ostar, brz i ponekad moze biti opasan zbog tih karakteristika ..po njemu, nije za salu, ozbiljan motor, narocito 500 ka ... Ovo je sa njegovog R aspekta ... Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ako se to tako kaze, jedno 10-ak kilometara, lepa zastita od vetra, lepo ide, vuce ko lud ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio prosle godine na moru oko metar dana! Iznajmio sam bas Nexusa jer sam oduvek voleo da ga imam i uvek mi se neverovatno svidjao. Motorcina je luda. Vozio sam 500ccm i ide k'o blesav. Veliki tovarni prostor. Vozio sam ga i 2 dana po autoputu i ima super aerodinamicku zastitu pri brzini oko 100-110km/h. Ono sto mi se nije svidelo su relativno mali tockovii okretnost u gradskoj voznji. Na kraju sam skontao da ja lakse okrecem Transalp-a u gradu nego Nexusa ali to je subjektivno. Nije subjektivan osecaj sigurno. Maxi skuteri su malo cudno skrojeni. Kao namenjeni gradskoj voznji , a u gradu i pri malim brzinama nisu bas okretni i stabilni. Jednom prilikom sam posle skutera, prvi put u zivotu seo na neki enduro, ne znam koji bese i odmah iznenadjenje. Osecaj je bio kao da sam tu rodjen. U krivine ulazim lagano sasvim sigurno, a na skuteru i dan danas cvikam kad ulazim u krivinu. Inace nisam vozio NEXUS, moj je aprilia atlantic, ali isto ti je to. PS. Ako te interesuje prodajem moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...