MickeyLucky 14 Napisano Novembar 24, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав за све бајкере! Возим V Strom DL 650 A, 2017.г. целу ову сезону... Прешао сам око 15-ак хиљ и врло сам задовољан... Сезона за мене, још није потпуно завршена, али при крају је... Треба ми нови сет ланца и ланчаника! Мој мото је: ни јефтино ни скупо, него прави баланс између бренда - цене - квалитета... Волео бих да чујем од вас неке конструктивне предлоге. Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 24, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imaš po forumu mnogo napisano o lancima i lančanicima .Ništa se posebno ne razlikuje za tvoj motor ili druge ako gledaš istog proizvodjača.Jedino što kod tebe ide lanac standardne jačine koraka 525 a ti možeš da uzmeš i jači koji ide i na sportske motore.Neznači da će nešto mnogo duže trajati jer su bitne i gumice koje nedaju prljavštini da ulazi u lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Novembar 24, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Захваљујем! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za mog stroma kupio u motoshopu MRG Kula. Lanac DID, lančanici JT. Dali mi popust na set, platio 100 eura. Majstor skratio lanac za 2-3 članka, bio je malo duži. Samo im daj model i godište motora i pošalju ti poštom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...