SHONED 022 7 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem rukavice,greskom sam kupio dva broja vece!placene su 50 e,nosene svega sat vremena i tek onda sam video da su mi malo vece!(jako pametno sa moje strane) Eleem posto su nosene dajem ih u cenu od 45 e! karbon ,koza,duboke,ventilacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reci koji br. nosis rukavica pa da izracunamo koje su velicine.. Salim se napisi velicinu da znam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jbg.zabopravi da napisem.veliciina je 2XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 40 e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ovo model,ko ih pravi,i ako ti nije tesko da izmeris rastojanje od korena sake,zgloba,do vrha srednjeg prsta,tako cemo najlakse znati kome bi pasovale bez dolaska do SP na probu doticnih!? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ae ljudi kupujte, vidite da ih daje za dz. Rukavice su do jaja, uzeo bi ih ja ali sam pre 2 nedelje kupio taj deo opreme.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...