Loki 5 Napisano Maj 15, 2006 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo moja draga i ja odluèili da odemo se malo do Bosne, cilj je bio Bosanska otoka, Kod Seje na janjetinu (najbolja janjetina u ovom dijelu svemira, provjereno :wink: )I krenuli smo iz Siska prema Kozarskoj Dubici, Kostajnici, Novi Grad, Otoka i nazad Sisak.DubicaMjesto za odmor Put prema Novom GraduŽivot na rijecii nakon sto smo se okrijepili krecemo prema Otoci :wink:Prije same Otoke nailazimo na prekrasan restoranèiæ na otoèiæu nasred Une, okružen prekrasnom prirodom i slapovima, nažalost slike ne mogu doèarati kako je to u stvarnosti, ali bar dašak toga da osijetite Èak smo se i upoznali sa lokalnim stanovnikom restorana Osvježili se unskim biserom i krenuliBosanska otoka.Napoookooon!!! :food:Slika je malo mutna jer su se tresle ruke od gladi i nestrpljenja :mrgreen:I sad kad smo siti bilo je vrijeme da krenemo nazad!Pogled sa graniènog prijelaza u kostajnici na stari grad.Pogled sa Hrvatske straneSamostan i crkvaPogled sa izletišta Djed na Bosansku stranu.IzletišteU Sunji kod kolege bajkera u kafiæuI napokon u Sisku, Stari grad !!!Stara posavska kuæaEvo to je to, napravljeno nekih 300 - ak km. i ugodno proveden dan.Nije neki putopis ali nadam se da ce vam biti zanimljiv, jer koliko vidim na forumu bas i nema puno ljudi iz ovih krajeva pa ako budete prolazili ovim krajevima da bar znate gdje pojesti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bass lepe fotke, svaka ccast:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odlièna tura, predivna priroda i super slike. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Maj 15, 2006 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam dva puta otvorio istu temu, moje isprike i neka moderator izbriše jednu. Na poslu sam pa kad uleti direktor svašta stišæem :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 15, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Slike odlicne,tura takodje,samo ne mogu da ti priznam da je Bosanska Jagnjetina bolja od Hercegovacke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!! Super reportaza! Samo putujte, na kraju, lepa secanja su ono jedino sto ostane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Vidim ja da si ti usao u formu... Zaboravi na Grobnik... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, pa meni je otac iz nekih "brda" kod Otoke, doduse imao je svega 8 meseci kada su presli u Vojvodinu 1945, tako da se nisam nikad verao po tim planinama. A o Uni netreba pricati, to je mozda i najlepsa/najcistija reka u bivsoj jugi. Super slike, i prica i jos lepsi bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Maj 16, 2006 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Vidim ja da si ti usao u formu... Zaboravi na Grobnik... :roll: Tek je poèetak sezone pa samo kratke ture, da se naviknem a što se tiæe grobnika još koji put ove sezone pa ako kupim KTM ili nešto slicno samo po makadamu se budem vozio :wink: Èujem da si probavao KTM 950 pa te budem nazvao da cujem dojmove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Vidim ja da si ti usao u formu... Zaboravi na Grobnik... :roll: Tek je poèetak sezone pa samo kratke ture' date=' da se naviknem a što se tiæe grobnika još koji put ove sezone pa ako kupim KTM ili nešto slicno samo po makadamu se budem vozio :wink: Èujem da si probavao KTM 950 pa te budem nazvao da cujem dojmove[/quote'] Ja ga probao, a kupio mi ga prijatelj sa kojim stalno vozim... Motor je nevidjen... Odmah sam bio po okolnim brdima. Ponio sam bio i foto aparat, ali nisam htio da stanem i prestanem voziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Sto vi meni cinite ljudi vi pojma nemate.... LOKI!!! nije u redu da peglas covjeka invalida... al neka neka, stignuce i meni motorce pa ce bit jagnjetine, pejzaza, manastira, granica.... samo necu slikat onu tekucinu koju mi zovemo KAPI ZA OCI(citaj Bavaria) majstore, Una nas ceka za rafting kad-tad, sad mi se jos vise svidja poslije ovih fenomenalnih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Maj 16, 2006 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan A Ana koristi te KAPI ZA OCI ima leæe pa mora podmazivati, a ja sam se ipak držao Jelen piva i Unskog bisera. A raft na Uni se održava iznad Bihaæa,to je još nekih 40 km od otoke, bio sam prošle godine i raft je odlican. Ako dodjes u 6 mj. budemo to sve prošli da vidiš uživo, ja dogovaram onaj alpinizam i kanuing kroz par dana cu dobiti ponudu pa ti na mail pošaljem. Gasho ako si zainteresiran pozvan si, naravno ako je još netko zainteresiran neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan A Ana koristi te KAPI ZA OCI ima leæe pa mora podmazivati' date=' a ja sam se ipak držao Jelen piva i Unskog bisera. A raft na Uni se održava iznad Bihaæa,to je još nekih 40 km od otoke, bio sam prošle godine i raft je odlican. Ako dodjes u 6 mj. budemo to sve prošli da vidiš uživo, ja dogovaram onaj alpinizam i kanuing kroz par dana cu dobiti ponudu pa ti na mail pošaljem. Gasho ako si zainteresiran pozvan si, naravno ako je još netko zainteresiran neka javi.[/quote'] Sto bi rekao jedan moj prijatelj, raspored mi je ka' Lufthansi... Hvala, svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 595 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 1359 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Vidim ja da si ti usao u formu... Zaboravi na Grobnik... :roll: Tek je poèetak sezone pa samo kratke ture' date=' da se naviknem a što se tiæe grobnika još koji put ove sezone pa ako kupim KTM ili nešto slicno samo po makadamu se budem vozio :wink: Èujem da si probavao KTM 950 pa te budem nazvao da cujem dojmove[/quote'] Ja ga probao, a kupio mi ga prijatelj sa kojim stalno vozim... Motor je nevidjen... Odmah sam bio po okolnim brdima. Ponio sam bio i foto aparat, ali nisam htio da stanem i prestanem voziti... Ja isprobah Adventure 990 upravo - što reæi, izrazito jak motocikl, èak i prejak, vrlo nervozan, pravi mali bolid. Okretnost za 5++, bez konkurencije u svojoj klasi po pitanju manevriranja, gotovo kao singl. Koènice vrlo uvjerljive, ovjes sa golemim zalihama i za vrlo loše makadamske ceste, tu kakti konkurencija ( koju i nema jer ovi veliki maxi-endurci nisu za van asfalta ) nema uopæe što tražiti... Vrhunska pila za brzinske rekorde po makadamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...