Kova45 287 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako zbog vremena, tako i zbog karantina nisam stigao da ga uglancam, ali pozabavicu se tim cim stavim nove gume. Stizu ove nedelje [mention]Zlatko LA [/mention] ali svejedno ove spoljne tracice deluju lepo, pogotovo crvene ili bordo. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Axel Sgrasso uzmeš i naprskaš felnu, sačekaš par minuta, pokupiš truleksom prljavštinu i ostalo ispuškiraš. Odmašćuje odlično, sijaće se kao nove. Samo pazi naprskaj ga samo po felni i dobro isperi na kraju.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano April 26, 2020 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne jede boju na plastikama ne morate se bojati inace Svakako se brzo ispere. Odlicno sredstvo i sam koristim, inace uporedjivao neko sa K2 Akra, sta je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]Stefan Kovačević [/mention], [mention]Motorcyclist [/mention] Hvala na savetima, danas pada kisa, tako da sutra pre voznje saljem rezultate. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 26, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Motorcyclist je napisao: Ne jede boju na plastikama ne morate se bojati inace Svakako se brzo ispere. Odlicno sredstvo i sam koristim, inace uporedjivao neko sa K2 Akra, sta je bolje? Ja sam održavao sa Akrom, skine dobro masnoću od lanca. A i perionica mi odmah iza zgrade, tako da se ispuškira nakon tretmana sa akrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano April 26, 2020 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drtommy said: Ja sam održavao sa Akrom, skine dobro masnoću od lanca. A i perionica mi odmah iza zgrade, tako da se ispuškira nakon tretmana sa akrom Mislim da je malo skuplja od Sgrassa koliko se ne varam? Al interesuje me koje je sredstvo efikasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 26, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Axel koristim u kuhinji, akru na motoru. Oba su efikasna dovoljno inače, bilo je ranije na pumpama da se kupi, mislim Famin ili tako nešto. Namažeš četkom, odstoji desatak minuta i skine najtvrdokorniju masnoću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1891 Napisano April 26, 2020 Drug član, 1048 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim Akru za motor, cini mi se da Axel ostavi mat povrsinu posle pranja. Akrom sam jednom prilikom traktor oprao, niste svesni kakve je prljavstine skinuo. Dok motor nema neke specijalne prljavstine, i jedno i drugo sredstvo radi posao. Svako ko redovno odrzava motor nema brigu a sa te strane, bar ja tako mislim. Ja sam moje felne prao sa svim i svacim ali ni je to dalo nekih rezultata, prednja je bila ko nova, dok je zadnja bila u totalnom haosu od ulja. Jedino resenje je bilo farbanje, sad redovno skinem prljavstinu od lanca i uvek budu kao da su juce ofarbane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7527 Napisano April 26, 2020 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Ne jede boju na plastikama ne morate se bojati inace Svakako se brzo ispere. Odlicno sredstvo i sam koristim, inace uporedjivao neko sa K2 Akra, sta je bolje? Isto ti je samo što Axel imaš svuda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas konacno palo ribanje felni, a sutra stizu nove gume. Ima da bude kao bombona. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva reklama za Axel Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano April 28, 2020 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Kova45 Ne mogu da verujem da si toliko zapustio felne Nemoj to da ti se ponovi!! Sad su ko nove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 28, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan EKOKLINER | Adeco WWW.ADECO.RS A special cleaner which enables efficient dissolution of grease and water rinsing. It is used for cleaning and degreasing of all... ovo je naš proizvod,novosadski ,jači od akre 30%, na bazi nafte ništa ne nagriza,ispira se vodom,mislim oko 300 dinara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1891 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1048 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee da su moje ovakve bile ne bih ni pomislio na farbanje. Ja sam razmisljao da samo zadnju felnu kupim zbog fabricke boje, ali 100 e za to od nasih preprodavaca polovnih delova ne bih ni u ludilu kupio. Uz nove gume samo ce jos bolje izgledati ceo motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano April 28, 2020 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sasa ns 1 said: EKOKLINER | Adeco WWW.ADECO.RS A special cleaner which enables efficient dissolution of grease and water rinsing. It is used for cleaning and degreasing of all... ovo je naš proizvod,novosadski ,jači od akre 30%, na bazi nafte ništa ne nagriza,ispira se vodom,mislim oko 300 dinara Ko je izmerio 30%? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti teme , nije velika ,mozda ti da ideju sta sam ja radio sa mojim zekom... mislim da imamo isti stav - fabrika !! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]Darko Mihajlovic [/mention] cao kolega, Fantasticno je izgledao, bas si se potrudio i doveo si ga na kraju u stanje kao iz fabrike, sto je meni i najlepse! *pritom ovo za nosac tablice, skidam kapu. Ne znam zasto ali i meni se fabricki nosac tablice bas dopada, nije predugacak, ma prosto je taman. Hvala, bas cu da se ugledam ako nesto zatreba, mada motorcic je u fantasticnom stanju, ovo sad su samo sitnice, bio je divno odrzavan od strane [mention]drtommy [/mention] a ja sam samo nastavio. Pred sezonu bi trebalo samo da montiram gume i odradim mali servis, a to sledi ove i sledece nedelje. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si uplašen sa dotom tih guma. Mogu one još sigurno jednu - dve sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, sasa ns 1 je napisao: EKOKLINER | Adeco WWW.ADECO.RS A special cleaner which enables efficient dissolution of grease and water rinsing. It is used for cleaning and degreasing of all... ovo je naš proizvod,novosadski ,jači od akre 30%, na bazi nafte ništa ne nagriza,ispira se vodom,mislim oko 300 dinara Upravo to. kada sam ga zadnji put kupio bio je naziv Famin ako se dobro sećam. Čak je i ime eko u skladu sa očuvanjem životne sredine. Opereš običnom vodom nakon nanošenja i može slobodno u javnu kanalizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]drtommy [/mention]- Nisu tvrde to sigurno i u super su stanju za svoj DOT, ipak sam presao za ovo vreme preko 3.5 hiljade sa njima.Znam ja da si one dobre i da nisu mnogo presle kao ni sam motor cim ima zadnju gumu iz 2000 god a prednju iz 2011. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Kova45 je napisao: [mention]drtommy [/mention]- Nisu tvrde to sigurno i u super su stanju za svoj DOT, ipak sam presao za ovo vreme preko 4 hiljade sa njima. Znam ja da si one dobre i da nisu mnogo presle kao ni sam motor cim ima zadnju gumu iz 2000 god a prednju iz 2011. Sent from my iPhone using Tapatalk Jebi ga, ja prelazio 1500 km godišnje. He,he,he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 29, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan famin je proizvod na istu foru ali nije ista fabrika.Pravio ga je i hemax jedno 10 godina dok nije kupio merimu kruševac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od danas, malo se provazali kawa i ja. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle nove gume, tokom sl. nedelje sledi montaza. Baki doo za svaku preporuku. Zadnja DOT 0120, Prednja DOT 2819Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 1, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prenesi iskustva sa ovim gumama, kad dođe vreme...plz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...