mrle 8952 Napisano Jun 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ti jos nisi tamo?? Aj, aj... ;D radim do 15h, pa u 17h sam na rucku u Mislodjinu u kafani Rubin, ortakov dopracaj iz vojske, preko 500 zvanica, ludilo, tako da danas necu stici. Sutra dolazim sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se po kisi vratio iz Lazarevca.Vec ima puno satora,odlicnan prostor uredzeno ekstra,pasulj i nesacekah prasence.Malo je bilo jurke i valjanje po blatu a tu je bio i razuzdani ivica sa trajkom.Neko je se i kupao u jezeru.Valjda ce sutra stati ova kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Jun 6, 2008 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bliski istok dolazi sutra oko 13h na skup, nemojte sve da nam popijete dok ne stignemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 7, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je imalo jos dve dvokrevetne sobe u prenocistu iz gornje ponude. Ima i jedan apartman slobodan, tj. oslobođen. Dakle, 4 kreveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8952 Napisano Jun 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uskoro krenuo. Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan skup...vreme fantastichno... svaka chast LA MOTO LAZAREVAC,sve pohvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast na ovako dobro organizovanom skupu... Vreme je posluzilo i sve se namestila da ispadne extra provod... Mi iz plane dobili porasence kao najbrojniji Ima mala anegdotica vezana za ovo posto u plani ima dva kluba prvo su usli nasi prijatelji iz free wheels-a jos u petak i domacini ih upisali kao VELIKA PLANA mi (mk SILVER RIDERS) doslu u subotu i domacini i nas upisali kao VELIKA PLANA a i svi opstali ljudi koji su dolazili a nisu clanovi kluba su rekli da su iz plane i stvarno ans je najvise bilo... Tako da ko god je dosao nebitno da li je iz plane ili ne mogo je da omasti brk prasetinom Hvala LA moto na svemu a posebno na tome sto je pokazao da nije bitan stav uprave dva kluba, MI SE DRUZIMO PA SE DRUZIMO pozdrav za sve prijatelje koji su bili u lazarevcu iz mk FREE WHEELS naravno i bjb ekipi kao i organizatorima skupa i ostaloj braci koji su dosli iz raznih krajeva srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sinoc sam se vratila iz Lazarevca i stvarno je skup bio odlicno organizovan,bukvalno ni jedna zamerka! Razmisljala sam se da li da krenem zbog vremena ali nisam se pokajala,kise nije bilo,vreme je bilo cak i suncano a puno,puno motora! Lep defile,a posebno mi se svidela voznja(akrobacija)decka koji je vozio na mostu. SVAKA CAST! Uvece sam cak ostala i na koncertu Divljih jagoda i bilo je super!!! Bas sam se srecna vratila kuci ;D!!! Vidimo se i sledece godine na istom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa defilea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i raja za oci i dusu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,od ulazne kapije pa sve do izlaza sve, bas sve.Alal vera Lazarevcani pa neidete vi dzabe na svaki skup u onolikom broju.Video sam mnogo ljudi sa strane koje nevidjemo bas svuda cak i neke koji nevole skupove su nailazili.Sinoc je u 21 imalo i pored onoliko ljudi jos uvek pasulja, iako ga nevolim puno Dzordze David je napravio odlicnu atmosferu jos mi prolaze slike od petka i subote.Samo napred ,valjda su bili prisutni i organizatori buducih skupova koji nas ocekuju,gledajte ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za LA MOTO! Celokupna organizacija skupa odlicna,a i Hidrometeoroloski zavod ih je ispostovao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skup za desetku,domacinima cestitke na perfektnoj organizaiji,Bliski Istok bio u velikom broju i naravno nije se obrukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA svim bajkerima koji su nam ukazali cast i dosli da se druze sa nama. Stvarno smo se trudili da ispadne ovako kako je blo. U samoj organizaciji skupa je ucestvovalo skoro svih 70 clanova, ali u samoj realizaciji se svelo na mnogo manji broj, sta da se radi kad decaci imaju druga posla (devojcice, pivo.....). Fijuk se nije pojavio pa sam ulogu voditelja morao ja da preuzmem, pa ne zamerite, trudio sam se. ;D Dobro je da nas onaj potop od petka nije sve podavio, nepamtim onakvu kisu i da onoliko pada. Svirka ispod satre je bila sasvim ok. Djodje david je prebacen za subotu a lokalci i PGRESILA RODA su bili na nivou zadatka. Postavicu i ja neke slike samo da dodjem sebi. HVALA jos jednom i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bilo...,nem sta...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sve pohvale za skup, bilo je nezaboravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jun 8, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odlicno Highlight dana kad mi ortak kaze "Smor je ovde,nemaju stazu gde ce biti egzibicija",i onda onaj vrh u povratku defilea,zanemeo sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Jun 8, 2008 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo na skup u subotu oko 14h. Na samom ulazu prijatno iznenadjenje, kesa sa prigodnim pokloncicima (bravo za maramu). Pasulj je beo odlican i bila ga je u dovoljnim kolicinama, plus riblja corba. Cene pica nisu bile visoke, opsta organizacija, kao i sama lokacija su za desetku ! Koncert Vatrenog poljupca je bio odlican, a Djordja Davida jos bolji. Ona lokalna grupa sto je svirala na kraju je isto bila odlicna, znaci i za izbor grupa desetka. Bilo je puno ljudi sa foruma, tako da kvalitetnog drustva nije manjkalo. Ujutru smo ispraceni uz kafu i dorucak. LA moto, svaka vam cast, mnogi treba da uce od vas, ja do sad nisam bio na boljem skupu Zato vas je i Bog pogledao, pa vam je podario lepo vreme uprkos svim prognozama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan ZA OVAKAV SKUP IMAM SAMO RECI HVALE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo vrh vrhova !!! ALAL VERA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima ko je bio najgori? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je najbolje da se taj sam javi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan bilo je super, svaka cast a najgori ce se sam javiti, rekao je da hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ja, SStruja odsad poznat kao NAJGORI! Bolje da se sam javim nego da me ovi sa Bliskog istoka prozivaju po forumu Dakle ovako, voznja do Lazarevca je bila interesantno i neobicno sterilna, valjda sto je Vladamir isao sa nama (nijedanput do sada kad sam se vozio s'njim nisam imao problema). Uspesno smo izbegli svaki kisni oblak, valjda zato sto je put do Lazarevca strasno krivudav! (@Lalajko vozio sam kao po iglama kada smo prilazili Lazarevcu, ocekujuci da se svaka sledeca krivina ona mnogo nezgodna, al je nisam nasao ) Mislim da je Lalajko jednom prilikom taj put nazvao srpski Deal's Gap... Na ulazu dobrodoslica, pokloncici uz ulaznicu i rakija koju sam zaobisao (poneo sam svoju u daljem tekstu poznatu kao sstrujovaca), mada kako mi Pauk kaze da nisam trebao da je zaobidjem... Parkirali motore, nasli prigodno mesto za satore (sva prigodnija mesta su bila vec zauzeta...) al pre postavljanja kampa otisli na pasulj... Pojeo sam samo 2 tanjira pasulja a neki su pojeli po 2 tanjira i pasulja i riblje corbe! Corbu nisam probao kako ne bih bio najgori (al dzaba, kasnije sam opravdano zasluzio titulu). Tu sam prvi i jedini put video Lalajka, kasnije i da je bio pored mene ne bih ga video... Ne sto je on sitan covek - vec sto mi se oko jos uvek oporavlja ;D ;D Posle toga smo pristupili postavljanju satora! Tu se pokazala tacnom Lalajkova izjava da sator za 4 osobe se ne zove tako zato sto 4 osobe spavaju u njemu - vec sto su potrebne 4 osobe da ga podignu! Paukov sator smo podigli sa lakocom (tada je sstrujovaca obisla tek mozda 2-3 kruga), kao i Vladamirovu kutiju sibica Jedino je Aca imao problem sa svojim satorom - koji je resio tako sto je obilazio oko susednog satora (identicnim njegovom) i snimao gde sta ide. Posle je bio manji probem kako to ide tamo gde jeste Na kraju su svi bili zadovoljni satorima osim Vladamira i Ivane, koji su dobili kutiju sibica umesto satora ;D ;D Jedan interval suncanog vremena smo Pauk i ja iskoristili pokvasimo gace, u jezeru naravno! Ni tu nismo bili najgori, pridruzio nam se i Markoooo koji je vec bio tamo! Isprobali smo i skakaonicu par puta. Pauk je skakao sa one leve, za devojcice a ja sa one desne za muskarce Ko ne zna, ona desna, za muskarce je na vecoj visine od one leve, za devojcice ;D ;D Dalje skup kao skup tece svojim tokom, druzenje, upoznavanje novih ljudi, prisecanja na stara prijateljstva i naravno krugove! Krugove je pravila sstrujovaca, prenoseci se kao narodna pesma, od usta do usta! Defile smo opravdano propustili, upravo zbog krugova... Drugaru iz Silver Ridersa puca sajla za gas koju pokusavamo da popravimo luster klemom koju sam skinuo sa moje sajle za gas i u nameri da je presecem, polomim je skroz - tako da obojica ostajemo bez sajli! Srecom je tu bio Laband koji je otisao do kuce i doneo luster kleme za krpljenje salji. LAbande, zahvaljujem ti jos jedared ovom prilikom! Nad jezero se nadvija prvi mrak i atmosfera se u kampu podgreva! Motoristi iz Velike Plane dobijaju prasence za najbrojniji klub, pojeo sam i ja malo od nogice praseta. Domacinima SVAKA CAST, prasence je bilo kao Balerina Ubrzo zatim pocinje i koncer Divljih Jagoda, zbog kojih sam najvise i dosao na skup! Isti sam snimao kamerom (dok sam imao baterija). Perioda koji sledi se secam nasumice, kao isprekidane segmente, staticne slike i kratke klipove sa mngobrojnim rupama! Znam da je palo jos jedno kupanje u jezeru, da je Aca vikao da ne ronim jer nece da skace da me vadi iz vode, znam da je "krcma" sstrujovace bila na meni, znam da sam bio izuzetno veseo tokom koncerta i da sam bio najvisi tamo a kako i zasto ne znam... To mozda nije dovoljno da budem najgori al to je ono cega se secam, sad te moje rupe u secanju, ovi moji bivsi prijatelji mogu da iskoriste i da ispredaju ko zna kakve bajke i SF price, mozda tacne a moda i izmisljenje ;D Povratak kuci je takodje bio sterilan, uhvatio nas pljusak na brzinu pa ne stigoh da navucem pantalone - al sto Pit kaze, kisa kvasi a vetar susi, tako da sam do kuce bio suv, ko da nije padala kisa... Domacinima, atmosferi u kampu, SVIM forumasima - cista 10ka! Vidimo se i sledece godine, to je SIGURNO! Ako nista drugo, ono da obranim titulu P.S. Ako je neko drugi dobio priznanje od organizatora kao NAJGORI zahtevam objasnjenje, ponistavanje rezultata konkursa i ponovno brojanje poena :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 9, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj Strujo. Dokle god nema slika na forumu sve se svodi na naklapanja i rekla kazala. Ja sam na primer čuo da si i motor popeo na skakaonicu ali im ništa ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...