Prašinar 529 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaš ti šta je pakao... Šta je ludilo... Šta je smišljanje kako da te ujutro zajebe... Nisi imao SAAB! Sad alfisti sa foruma citiraju maestra,ma nemas ti pojma 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko link gde bih mogao opet procitati dogodovstine maestra i ekipe? .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Majstor! Svaka čast.Nećete verovati al je gotovo Najzad sve radi kako treba Boris je odradio sve što treba,popravio, naštelovao, sredio je i prednju kočnicu, karburator naštelovao.Nema šta više, sad samo da se vozi i održava. Ostaje još da ga doturim nazad nekako i da se upoznamo ispočetka. 23 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 9, 2020 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, sad može i potop.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan “Nahrani svinje i ne diraj dugmiće” Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3063 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 1078 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo fala Q i Petru Dobrnjcu! Aj srećno bilo, zdravo se vozio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 9, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pobedaaaaa..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nahrani prasad i ništ‘ ne pipajVozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Jul 9, 2020 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Jul 9, 2020 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan XT600 vs Astra H karavan. Možeš baba-devojku ovako dopelati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 9, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, srbac je napisao: XT600 vs Astra H karavan. Možeš baba-devojku ovako dopelati Nemoj uzece on da sklapa kuci..... 1 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Jul 9, 2020 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo točak i blatobran, naopako ne može Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Može može. Sjebaće se nešto unutra, preliće se nešto, otkačiće se neka žica ili crevo za koje ne znam ni da postoji.Neću da izazivam maler. Pa ću da češkam glavu oko njega naredne dve godine. A točak ću prednji ionako da menjam, pošto imam drugi. Al to samo ako i dalje leluja. Znam to da zamenim, to je prosto. Tu je najteže podići motor na nešto stabilno i visoko, zajebano do 00.Prošli put sam maltene kilu dobio. Dizao sam na neki ormarić,taman da namestim motor. ormarić se pomeri. Jurio sam se s ormarićem po celoj prostoriji,sve sa prednjim krajem motora u rukama. Otpao sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 9, 2020 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Narodnim herojima ne trebaju papiri 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7271 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljna su dva svedoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Jul 9, 2020 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dva svedoka saradnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Čemu registracija od 20tak hiljada kad nemam dozvolu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да погураш мало државу, видиш да је криза?! Региструј, да имамо шта да возимо када дођемо код тебе! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene pandura nema ni za lek. Svi su u BG.Lomi im noge OPA i janjičari a oni posle mlate normalne gradjane. Možeš da voziš i ljubičasti neregistrovan autobus bez dozvole ovde kod mene!A može čak i Transalp 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Немој Љубицу да ми дираш да ти не бих бацио клетву на ХТ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, konacno se projekat zavrsio Jaooo sto neam jedan pistolj nanu mu ebem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 10, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledaj, zavrsio se projekat, a kako stvari u svetu stoje, pocece WW3 Tako da dok stigne dozvola, oduzece ga vojska za potrebe sluzbe 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Bojana da posalju u protivnicki tabor odsek artiljerija, da se infiltrira i ne moramo ni da ratujemo, ima da ih razbuca kao svinja mas'an dzak : 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako si me nasmejao hahahhaha. Brate, znaš ti da sam ja u vojsci bio komandir borbenog vozila pešadije. Znači, ovi u vojsci nisu normalni Ja komandir?A nisam hteo pa to ti je. I ništa nisam hteo da učim.Dva vodnika, i mladji i stariji su mi pretili batinama.Poručnik zatvorom, kapetan čime sve ne. Dodje ispit, dodje neki brka iz druge kasarne. Polažem ja za desetara. Ne znam ništa, samo lupetam il ko iz topa kažem da ne znam, nikad čuo. Pridje brka meni i šapne, kaže "hoćeš ti da budeš komandir il nećeš", ja se obradujem reko pa neću. Nasmeja se on pa reče "bićeš, bićeš, položio si" Ja ne verujem šta se dešava. Ništa nisam tačno znao. Naravno da u slučaju rata nisu ludi da mi stvarno povere 10 ljudi i BVP,bar se nadam. Tad bi mi dali da budem strelac tu najverovatnije. Posle sam išao i u zatvor 15 dana, pa sam ostao u vojsci i preko vojnog roka itd itd,jedva sam se skino. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3115 Napisano Jul 10, 2020 8-bit, 1906 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pazite ovu kombinaciju Ja krećem iz Kazahstana 14—og. Uralsk, Almati, Istanbul, Beograd. Negde 18—og stižem i organizujem Bojanu prevoz motora. Ako ovo uspe imamo crno na belo da je Bojan “opalio” bar tri cigančice 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...