MaxiS 2662 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, BRCHA je napisao: Ал овог пута преко Албаније. Sto bi rekli, moj deda isao davno i nije se lepo proveo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, BRCHA said: Дај бре... Ту смо да мењамо мишљења... Коментаришемо... Ако неко има неки добар пут до Грчке и пуут кроз њу, нека да предлог. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Испуцао сам за данас плусиће па ево овако +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Isao ja na Peloponez preko Crne Gore i Albanije a isao vise puta u Grcku i direktno auto putem direktno. Samo putovanje ovog drugara sa R 1 kod mene izaziva respekt i licno mislim da je ova njegova voznja daleko fizicki zahtevnija nego voznja mog Gs-a po planinama Albanije i drugim gudurama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Isao ja na Peloponez preko Crne Gore i Albanije a isao vise puta u Grcku i direktno auto putem direktno. Samo putovanje ovog drugara sa R 1 kod mene izaziva respekt i licno mislim da je ova njegova voznja daleko fizicki zahtevnija nego voznja mog Gs-a po planinama Albanije i drugim gudurama.Јел истина да је пут кроз Албанију крш, а да је тамо на Пелопонезу рај за вожњу? Тако сам барем чуо, а стварно планирам да идем можда чак и ове године.Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovako. Posto 2018 . God. U maju jos nije pusten put izmedju Ulcinja do Skadra tako da je to parce puta bilo grozno. Od Skadra do Tirane postoji neki put koji se moze nazvati nekom vrstom auto puta. Od Tirane desno prema Dracu sam naleteo na kolonu kamiona a put je bio uzasan. Najinteresantniji deo puta je bio izmedju Valone i Sarande. Put vodi preko nekoliko visova . Nije dugacak ali je voznja jako zahtevna i nije za R motor. Od Sarande uz more ka Grckoj granici prolazi se kroz neki nacionalni park . Prlazak preko reke u tom Nac.parku zahteva koriscenje skele posto nema mosta. Mogu Vam reci da to skelarenje nije bilo prijatno jer smo supruga i ja sami bili na motoru sa nekim vrlo cudnim ljudima u okruzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Voznja kroz Grcku je manje vise svima poznata. Mnogo naplatnih rampi i malo benzinskih pumpi na auto putu. Prelazak mosta Rio izmedju kon. Grcke i Peloponeza se za nas naplacuje cini mi se dva evra( da ne zab. Skela u Albanijij kosta ukupno jedan evro ili sta das)Voznja po Peloponezu je bila opustajuca Isli smo ka Drevnoj Olimpiji a zatim na spavanje u Kalamati.Interesantan je put izmedju Kalamate i Sparte po nekim planinama gde nema zive duse Cinimi se da su taj put pravili stari grci i da od tada nije koristen. Iz Sparte smo vozili preko Mikene a zatim u grad Nafplio koji bih svakom preporucio. Interesantno je da Korintski most i kanal nisam ni primetio kad sam prosao.o Atini pisem neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja po Peloponezu ili do Peloponeza, moglo bi se reći da je slična u zavisnosti od toga koju kategoriju puteva koristiš. I tamo, i do tamo ima i ovako i onako, samo je uživanje u predelim non-stop! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ајде бре барабе... Био сам у Грчкој једно 50 пута у последњих 7 година, живео тамо, обишао већину острва, тамо ми живи дете.... Ал нисам имао то искуство као ви.... Свака част. Мораћу дефинитивно да и ја направим једну такву туру. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sredinom albanije je autoput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlično prolazno vreme odnosno, 115kmh je dosta za prosečnu brzinu. Meni autom treba 14-15 sati, sa pauzama i čekanjem na granici. Mogu misliti koji smor je bio motorom od Lamie do Larise, ali bar je brzo prošlo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Sto se albanije tice, sve juzno od valone je za preporuku, severno nista sem sh 20 sto se voznje tice. Imaju neke nazovi autoputeve sa kruznim tokovima, semaforima i sto je najgore bocnim (makadamskim) ukljucenima, sto, bar meni, nikako nije bilo zabavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si u troškovima i zadnju gumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...