miljan_tracer 431 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poznaje ovaj motor ili vlasnika ? Yamaha TDM 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 63500 km, Vladičin Han. Cena 2.300 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 29, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imas oglas na forumu za taj motor, ja postavio, u pitanju je moj drug i sve sto pise u oglasu je apsolutna istina, motor je dobar i vozio sam ga i sam x puta. Ja mu radio servis skoro i sve sto je trebalo i od tad nije presao mozda cca 500km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10142 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se razumem u Geografiju felne trebaju biti crne? Možda menjane, farbane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...