djole majstor 10 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Interesuje me kakva su vasa iskustva sa GAS GAS-OM FSE 400 prednosti, mane, odrzavanje... Da li je neko posedovao, vozio ili zna nekog ko ima ovakav motor ? … Takodje me interesuje kakav je u odnosu na ostale motore u toj klasi tipa KTM EXC, YAMAHE WR, HUSQVARNE TE, HUSABERGA FE... Znam da je motor Spanske proizvodnje da deli dosta delova od KTM-A i drugih brendiranih motora. Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Octobar 23, 2019 Andragog, 4981 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan FSE 400 ima agregat koji je uzet od DRZ400 i malo modifikovan( 6 brzina, ubrizgavanje). Bio je jedan u BGu, pre 6-7 god, zalio se tip, da taj njegov tesko pali kada je vruć i odstoji nekoliko minuta. Zanimljivo motorče ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru! Da da i ja sam procitao da je agregat od DRZ-a sa nekim modifikacijama tako da treba da je pouzdan, mozda nije bio u najboljem stanju pa je tesko palio trebalo bi da pali. Imao je jedan na oglasu FSE400 pre par godina msm da je u Vranju bio retki su ma da kad kad nadje se neki na oglasu. Trebalo bi da je zanimljiv s obzirom da ima dosta opreme i da je lagan bar po onome sto sam gledao po specifikacijama. Nego interesuje me iskustvo iz prve ruke od nekoga ko je vozio ili zna nekog ko vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Octobar 23, 2019 Andragog, 4981 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno imas dve WR450F na oglasima, traze 2400 i 2500e. To su odlčni motori, sigurno bolji i poznatiji od Gas Gasa . Verujem da si već video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Octobar 24, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...