Goran1982 637 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko poseduje hondu sevenfifty iz Niša nek se javi porukom ovde ili na 064/227-333-1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 6, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko u Nišu sevenfify Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 8, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna crno crvena zlatna i jedna teget .....mislim da je tu teget boje covek kupio prosle godine ili pretplosle ali i odmah nedugo zatim oglasio da je prodaje...a crno crvena se i dalje vozi,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa valjalo bi se upoznati sa vlasnikom i razmeniti po koje pitanje.Savršeno lepa šema boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Goran1982 je napisao: Prelepa valjalo bi se upoznati sa vlasnikom i razmeniti po koje pitanje.Savršeno lepa šema boja. Pre nego li sam je prodao Nislilji sam se dvoumio oko kolor sheme...naime bio je fabricki tamno zelen jednobojan a meni licno je to bilo monotono.Nadjoh se nedoumici i zahvaljujuci kolegama sa foruma mi dali slike sa interneta bas ove kolor sheme.Upitanju je kolor shema koja se radila ISKLJUCIVO ZA JAPANSKO trziste...zatim sam sliku prosledio cuvenom farbaru u Sremskoj mitrovici MARKO LOPINU koji je pristao da mi ofarba motor po originalnoj shemi sa poslate slike.Problem mi je nedugo zatim postao sama tezina motora *zbog bolesti) pa sam ga prodao u Nisu . dodata mu je posle prodaje ,na zahtev vlasnika i maska u retro fazonu koja je bar po meni bas legla ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Inace udobniji i povoznjiji motor nisam vozio..konja bas koliko i treba da ima ta kubikaza ni premalo ni previse...pitom a opet povlaci u svim rezimima obrtaja linearno....Fantastican spoj geometrije rama i masine.Pun pogodak Hondin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš tragam za nekim vizirom a da pri tom ne naružim ceo motor.Sve više i više mi se svidja motor od nedavno sam vlasnik još uvek mi je nekako stran još se nismo srodili.Slabo je sajt naoružan temama za ovaj model.Ovo je moj prvi četvorocilindraš i voleo sam da pročitam više tema i iskustava slika i rasprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan vrlo sličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Maska koju sam mu napravio je ustvari od starog BMWa kalup...nadji coveka iz Nisa pa ces uzivo i videti kako izgleda a samim time i znati dali ti se svidja...Inace ta maska datira iz kraja 70 do kraja 80ih i vidim po internetu da se bas dosta vraca u modu.....aj da se tako izrazim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Mart 22, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim slučajno naidjem na vlasnika ovog prelepog sevenfiftija odgajanog sa puno ljubavi.Oduševljen sam color šemom a posebno maskom.Zamenski auspusi su prelepo legli i divno se čuju.Boja felni fenomenalna.Svaka čast na uloženom trudu.Voleo bih da nadjem ovakvu masku prelepo se uklopila u simetriju.Našao sam na aliexpresu i naručio ali nije ni približno ovako lepa i funkcionalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...