severian 17623 Napisano Octobar 12, 2019 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novobeogradski endurasi, ima li nas? Hajde da probamo da se okupimo i vidimo koliko nas ima! Imamo savski kej i okolne njive, solidno mesto za trening i poneku laganu off vožnju, do Pere Babuske npr. Ako ima enduro motora u okolini, registrovanih ili ne, sve igra od 100-200kg :), iskustvo endurasko NEBITNO, hajde da sa UPOZNAMO i malo promuvamo okolo: Subota, 12.10. (danas), 14.30h Nedelja, 13.10. isto 14.30h Skup na početku keja, iza bloka 45: Dropped pin Near Novobeogradski Nasip, Belgrade Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Novi Beograd, Belgrad, Serbien New Belgrade Ako neko planira da dodje neka baci pp, da razmenimo kontakte 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17623 Napisano Octobar 12, 2019 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Novobeogradski endurasi, ima li nas? Hajde da probamo da se okupimo i vidimo koliko nas ima! Imamo savski kej i okolne njive, solidno mesto za trening i poneku laganu off vožnju, do Pere Babuske npr. Ako ima enduro motora u okolini, registrovanih ili ne, sve igra od 100-200kg :), iskustvo endurasko NEBITNO, hajde da sa UPOZNAMO i malo promuvamo okolo: Subota, 12.10. (danas), 14.30h Nedelja, 13.10. isto 14.30h Skup na početku keja, iza bloka 45: New Belgrade Ako neko planira da dodje neka baci pp, da razmenimo kontakte Super inicijativa! Ja sam povremeno u Beogradu, povremeno van, ako uspem da se uklopim eto i mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7692 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vec poceo neki posao ali sutra se vidimoПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17623 Napisano Octobar 12, 2019 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ondaK, pošto su svi za sutra, ostaje sutrašnji termin (nedelja, 14.30h, lokacija gore). Ja sam i danas na keju, pa ako se neko u međuvremenu odluči, neka pošalje poruku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17623 Napisano Octobar 13, 2019 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.10.2019. at 10:31, severian je napisao: Nedelja, 13.10. isto 14.30h Skup na početku keja, iza bloka 45: Dropped pin Near Novobeogradski Nasip, Belgrade Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Novi Beograd, Belgrad, Serbien New Belgrade Da potvrdim termin, vidimo se danas. Vreme idealno za laganu vožnjicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...