LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E jeste sretni, više nego ste teški Vozim motor, nisam bajker.Eeee, cekaj tek da vidis danasnji dan sta smo naumili ! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pomenem: i medvedi beze od mene !!! Imam video kao dokaz ! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan To obavezno da vidimo Ili su tamo mali medvedi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Iiii.... Evo nas ponovo na TF-u !!!Zasto? Zato sto nam se moze !!! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iiii.... Evo nas ponovo na TF-u !!!Zasto? Zato sto nam se moze !!! Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkDo kraja, kad ide, ide Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Laki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Lucky je i do sada bio popularan na forumu, a sada posle ovog podviga, definitivno postaje superstar. Ocekujem stampanje postera B1 velicine i prijavljujem se za kupovinu 4 komada. (ne pitam za cenu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan TA opet ! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 14, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi niste u vinklu ahahahha alal vam qre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Meni rece jedan kolega Rumun da mora obavezno da se odveze u oba smera, radi potpunog dozivljaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To smo i uradili. Plus ovaj put Targu jiu.... Auuuu.... Kakva staza za trku.... 10 min nisam mogao da skinem osmeh sa lica... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, na koji put misliš od Targu Žiju, pa na koju stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno su vozili i Tranfagarašan i u nastavku Transalpinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 14, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nebojsaperic je napisao: Ček, ček, na koji put misliš od Targu Žiju, pa na koju stranu? Pa valjda onaj od Targu Ziju do Petrosani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 14, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Sale-VFR je napisao: Pa valjda onaj od Targu Ziju do Petrosani Taj put meni uopste nije neki posebno dobar za trku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17050 Napisano Octobar 14, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sale-VFR je napisao: Pa valjda onaj od Targu Ziju do Petrosani Ma vidiš bre da se ovi totalno otkačili i ko zna gde lutaju? Daj bože da ne zakasaju u Ukrajinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 14, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ce cela nedelja biti topla valja iskoristiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se da će da teraju makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Juce nisam imao domet, a danas sam komiran od umora, pa samo ukratko. Juce smo krenuli iz mesta Campulung, presli preko TF i preko Sibiua stigli u podnozja TA.Danas smo presli TA, pa izasli severno od Targu Jiu, a put o kome sam pisao da je savrsen za jurcanje pocinje od otprilike Bumbesti Jiu i ide skoro do do mesta Petrosani. Klisura, samo reka i put vijugaju kroz nju. Onda smo uboli 42 km (!) cistog off-road puta za drvosece + jos 14 km nekakvog sitnog tucanika gde je bilo problematicno voziti preko 30-40 km/h jer su oba tocka bezali gde se kome svidjalo. Kako sam 3-4 puta uspeo da ne padnem ni sada sebi ne umem da objasim. Doslo mi da ostavim motor i odpesacim do asfalta Evo nas u Turnu Severinu - pokusavamo da se oporavimo i nadoknadimo kalorije Nasiroko izvestaj sa jos slika sutra kad stignem kuci ili preksutraSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...