kaligula1 1136 Napisano Novembar 11, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo naisli bas pri kraju trke,sacekali smo samo sat vremena.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1785 Napisano Novembar 11, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo se negde mimoisli. Nabasao na "rampu" slucajno, posto sam projezdio kroz Novaci, trazeci rezervisan smestaj za to vece. Tako sam i saznao da je trka bila organizovana. To je bilo pred kraj dana, negde oko 17:00. U koje ste vreme krenuli da "osvajate" Transalpinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Novembar 27, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksgm 5 Napisano Decembar 9, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep video, hvala na podsećanju! Prošao sam Transfagarasan putem na V-Stromu 650 pre 5-6 godina na putu kroz Ukrajinu, Belorusiju i dalje na sever. Nisam imao mnogo vremena, pa sam samo prozujao i sećam se da je bilo divno, ali nekako kratko. Noćio sam u mestu Sibiu, koje je ranije bio nemački deo u Rumuniji, kao i ceo taj kraj. Posle sam svratio do mesta Brašov, koji je lep turistički centar. Negde na tom putu, kroz jednu šumu, sam pao u krivini prekrivenoj peskom. Ljubazni Rumuni izletnici mi pomogli da se pridignem, našao se i roštilj za pomoć - mići, tj. rumunski ćevapi. U samom gradu Brašov sam bio zadržan jedno pola sata trkom trokolica (ono što smo kao klinci pravili od daske i lagera) koja se odigravala na jednoj dugačkoj nizbrdici, pa je policija zaustavila saobraćaj :). Kasnije, na putu ka Galati i granici sa Moldavijom sam iskusio najjači bočni vetar do sada, ali mi je generalno Rumunija, a posbeno Transilvanija, ostala u lepom sećanju, najviše zbog ljudi i interesantne arhitekture, čak i po selima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5702 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je moguce proci rutu 13. Aprila zbog snega? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18458 Napisano Januar 20, 2020 Integrisan, 5512 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 1. 2020. at 11:53, drmilan_ je napisao: Ne znam da li je moguce proci rutu 13. Aprila zbog snega? Raširi Nije. Od 1. jula se tek otvara cela deonica do 31. oktobra. Barem tako pise. The Transfagarasan Highway closes every year on October 31st. According to the sames rules, the Transfagarasan Highway opens again on July 1st. IS THE WHOLE TRANSFAGARASAN HIGHWAY CLOSED? No. The Transfagarasan Highway is 90 km long and out of that, only 25 km are closed every Winter until Summer. Check the explanation below. OPEN between Bascov (km. 0) and Piscu Negru (km. 104) CLOSED between Piscu Negru (km. 104) and Bâlea Cascadă (km. 130+800) OPEN between Cabana Bâlea Cascadă (km. 130,8) and DN 1 (km.152) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5702 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne vredi da tu stranu planiram u aprilu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Aprila je zatvoren put milion posto..tek od juna meseca Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...