Sasa Maksimovic 0 Napisano Octobar 3, 2019 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Fazer fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege pozdrav, Potrebna mi je pomoc u vidu delova (oklop, plastike) za Yamaha Fazer fz6 2004. god. DA LI NEKO IMA LEVU BOČNU PLASTIKU KOJA STOJI NA REPU MOTOCIKLA, ODMAH ISPOD SEDISTA??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 3, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sashac Ovo je tvoja musterija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 3, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Branko je napisao: @sashac Ovo je tvoja musterija! sto bre moja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3.10.2019. at 21:10, sashac je napisao: sto bre moja? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa Maksimovic 0 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Fazer fz6 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko sta da ponudi, ili preporuci nekoga ko ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...