Emirex77 1 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tomos apn4 MS al ima problem sa gasom.Ne znam do cega je al upali radi normalno al se pocne tusit pri dodavanju gasa,a ako drzis malo duze gas pukne iz auspuha nesto.Karb je ociscjen obje dizne i filter zraka zamijenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Octobar 1, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emirex77 1 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Paljenje je uredu platine al opet ga tusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2703 Napisano Octobar 1, 2019 Ne silazi, 4827 postova Prijavi odgovor kao problematičan Paljenje je uredu platine al opet ga tusiА кондензатор?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2703 Napisano Octobar 1, 2019 Ne silazi, 4827 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако у мраку док мотор ради без турбине за хлаџење на магнету видиш наглашено варничење на платини. Онда је то више него сигурни доказ да је кондензатор пробијен.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emirex77 1 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Turbina takodje radi hladi.Zbog cega se tusi ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2703 Napisano Octobar 1, 2019 Ne silazi, 4827 postova Prijavi odgovor kao problematičan Turbina takodje radi hladi.Zbog cega se tusi ne znam.Без турбине само за пробу 20-30секунди/ минут ништа му није.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emirex77 1 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana je motor sasvim se ponasao normalno upalio ga ujutro presao 5 il 10 km i ostavio ga u garazi.Navece sam ponovo palio radi al se tusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2703 Napisano Octobar 1, 2019 Ne silazi, 4827 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кондензатор пробија без опомене.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emirex77 1 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidicu.Rasklopit cu pa vidit usput hvala drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...