Black Betty 257 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Na zadnjem putovanju ostao sam bez prednjih svjetla ,sve ostalo je radilo al prednja svjetla ostala bez napona. Našao jedan servis da mi to srede,dečki to uredno prespojili al su zato sjebali ostale tri stvari. Svjetla rade,prekidač ON-OFF ne,kad upališ duga svjetla izgori osigurač,dok je bočna nogara dole i staviš u prvu brzinu motor bi se trebao ugasiti,ovaj put ne.O muko moja. Stignem sigurno do kuće pa odmah do svog mehaničara.Mehaničar kaže da se nebi igrao sa žicama jer nije baš spretan sa njima,odem do električara,a ovaj kaže.... Hmmmm,nešto prespajano,treba naći to sad,uh,naiređe nebi se sa time igrao... O muko moja ,bem ti žice i to jednu po jednu... Meni vrag nije dao mira pa krenuo sam u tu avanturu... Kvar je bio u pločici koja daje kontakt da se upali motor,a preko njega ige i napon za stalna svijetla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan ....Pretpostavka je majka zajeba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...