xpetronije 63 Napisano Decembar 27, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, živke said: Nemam reakcija više, baš lep motor! U zdravlju se vozio! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 27, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Blaza said: Čestitke !!! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 4 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 49 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u klub. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa, prosto neverovatno kako se nađu ovako očuvani primerci posle toliko godina. Čestitam na kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, shlem said: Prelepa, prosto neverovatno kako se nađu ovako očuvani primerci posle toliko godina. Čestitam na kupovini. Iz uvoza, kupio u Technodromu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bila cena ako nije tajna? Da li je 1996 godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Goran1982 said: Koja je bila cena ako nije tajna? Da li je 1996 godina? Nije tajna, 1950e, i 1995 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nista nisu hteli da spuste? Toliko je bio i na oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vuleta said: Nista nisu hteli da spuste? Toliko je bio i na oglasu... Da, toliko je bilo na oglasu, nisam ni pitao da li bi spustili. Pogledao, upalio i platio, uvek sam imao problem sa cenkanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Vredi ta lokomotiva svaki euro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Atorn said: Vredi ta lokomotiva svaki euro. Tako sam i ja razmišljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Meni je @shlem uvalio ovu pre 3 godine, a sad hoće da mu je vratim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Atorn said: Meni je @shlem uvalio ovu pre 3 godine, a sad hoće da mu je vratim. Ne daj se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Decembar 28, 2024 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Meni je @shlem uvalio ovu pre 3 godine, a sad hoće da mu je vratim. Posle tebe manijače ni Cecu ne bi' jahao..... Promenio Decembar 28, 2024 član shlem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Decembar 29, 2024 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Xpetronije sa srecom i dugo uzivao u zaista odlicnom motociklu Atorn nedaj se navuci na tanak led 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2999 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @xpetronije Sa srećom nek je kupovina. Ako je održavan (a deluje da jeste) uživaćeš. U jednom trenutku umalo ne zamenih svog Atlantica takvom jednom crnkom. Odustao sam samo iz razloga što mi bio čudan položaj sedenja sa mojih 190cm....I dalje mi privlači pažnju taj jednostavni koncept ali noge se bune Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros 2097 5 Napisano Decembar 29, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: MotoMania hanglong 125cc 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Bokes je napisao: @xpetronije Sa srećom nek je kupovina. Ako je održavan (a deluje da jeste) uživaćeš. U jednom trenutku umalo ne zamenih svog Atlantica takvom jednom crnkom. Odustao sam samo iz razloga što mi bio čudan položaj sedenja sa mojih 190cm.... I dalje mi privlači pažnju taj jednostavni koncept ali noge se bune Sent from my SM-G998B using Tapatalk Boketa, hoces da kupis od mene? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 29, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Bokes said: @xpetronije Sa srećom nek je kupovina. Ako je održavan (a deluje da jeste) uživaćeš. U jednom trenutku umalo ne zamenih svog Atlantica takvom jednom crnkom. Odustao sam samo iz razloga što mi bio čudan položaj sedenja sa mojih 190cm.... I dalje mi privlači pažnju taj jednostavni koncept ali noge se bune Sent from my SM-G998B using Tapatalk I meni sa 185 su noge malo savijene, ali ništa strašno, vredi zbog svega ostalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2999 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Uros 2097 Samo ako može da se vozi po kiši Ako prezimi kod tebe doći ću da se oprobam još jednom. Možda si je ti razgazio pa mi bude taman Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros 2097 5 Napisano Decembar 29, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: MotoMania hanglong 125cc 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bokes je napisao: @Uros 2097 Samo ako može da se vozi po kiši Ako prezimi kod tebe doći ću da se oprobam još jednom. Možda si je ti razgazio pa mi bude taman Sent from my SM-G998B using Tapatalk E pa oprobano po kisi ove godine 1.maj je bio Ulcinj-Kraljevo, ceo put je padala kisa Naravno, kad god pozelis, vrata su ti uvek otvorena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 18 Napisano Decembar 29, 2024 U prolazu, 7 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, xpetronije je napisao: Nije tajna, 1950e, i 1995 godina Čestitam i sa srećom da se navozaš. Meni je drago kada vidim da se neko opredeljuje za ove pomalo već staromodne mašine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Decembar 29, 2024 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, iks džej said: Čestitam i sa srećom da se navozaš. Meni je drago kada vidim da se neko opredeljuje za ove pomalo već staromodne mašine Odavno je merkam, došao trenutak...uvek sam za motore iz 90ih, meni ponajbolji, onako, sa dušom što se kaže 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...