PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam isao u Podgoricu da vidim motor sto je stigao mom prijatelju iz Amerike, videcete sve na slikama samo da napisem o cemu se radi. Motor je unikatan, sklapan je u Americkoj radionici BDL (mislim da je taj naziv, uglavnom dobio je papire za njega kao da je kupio preduzece na privatizaciji), sa motorom je dobio DVD film o kompletnom procesu pravljenja njegovog motora (nesto poput OCC na Diskaveriju) i kompletnu opremu u fazonu (sa motivima) motora koji su pravili. Masina koja je ugradjena u njaga je najjaca Ultima 2.300 kubika (oko 150KS - za njega ni malo ne vazi prica kako su choperi tromi, motor leti), motor dok radi na lejeru izbacuje plamenove na auspuha, zadnja guma 260, zadnji amortizer je gasni i smesten je ispod motora pa moze da se podesava visina i tvrdoca... Vrednost motora je oko 50.000eur. (inace ima ponudu da ga proda za dosta vise!) Motor je ekstra mada nije najbolji custom koji sam video kod nas, ali svakako repect! Vidite slike pa ocenite i sami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Opako izgleda samo malo da ima neku saru ne bi bilo lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan kakav krutaš.. kad krene do budve već će na cetinju u restoranu tražiti bubrege pošto neće osećati njegove... ;D ;D ;D motor je extra ali samo za švaler gas po kraju i krugu od 50 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra.Jel to porse pored motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa sta mislis...onaj ko ima para za ovo cudo ima i za custom choper-a.....u svakom slucaju super moor...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Porsche kabriolet je pored motora, a pored Porschea su dva Mercedesa - SL500 (kabrio sa tvrdim krovom) i E55AMG (auto registrovan na bivseg sampiona F1 Alezija) i jos jedan Harley Mada je meni sve smijesno pored ovog motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si ga vala slikati jednom iz daljine, da se vidi cijeli. Ovako, slikao si detalje, pa covjek nema realnu sliku o tome kako stvarno izgleda. Doduse, cini mi se da sam vidio juce na blic, parkiranog u Hercegovackoj ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Motor od 150ks i tezak ko zna koliko, a napred jedan diskic, manji nego na TransAlpu, i to jedan jedini, sa dva klipica, ko na mountain bikeu. Ovo je jedan prelep show bike, za do kafica uvece, a prica o performansama je tu suvisna, jer za njih i nije pravljen. Ovo je pravljeno za audio-vizuelno uzivanje i to sa uspehom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Motor od 150ks i tezak ko zna koliko, a napred jedan diskic, manji nego na TransAlpu, i to jedan jedini, sa dva klipica, ko na mountain bikeu. Ovo je jedan prelep show bike, za do kafica uvece, a prica o performansama je tu suvisna, jer za njih i nije pravljen. Ovo je pravljeno za audio-vizuelno uzivanje i to sa uspehom ;D ili sam ja odgluveo ili ne provaljujem gde je nestala audio komponenta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Motor od 150ks i tezak ko zna koliko, a napred jedan diskic, manji nego na TransAlpu, i to jedan jedini, sa dva klipica, ko na mountain bikeu. Ovo je jedan prelep show bike, za do kafica uvece, a prica o performansama je tu suvisna, jer za njih i nije pravljen. Ovo je pravljeno za audio-vizuelno uzivanje i to sa uspehom ;D Uze mi rec iz tastature! Ne bih voleo da vidim kako jedan diskic zaustavlja 300kg i 150ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Motor od 150ks i tezak ko zna koliko, a napred jedan diskic, manji nego na TransAlpu, i to jedan jedini, sa dva klipica, ko na mountain bikeu. Ovo je jedan prelep show bike, za do kafica uvece, a prica o performansama je tu suvisna, jer za njih i nije pravljen. Ovo je pravljeno za audio-vizuelno uzivanje i to sa uspehom ;D ili sam ja odgluveo ili ne provaljujem gde je nestala audio komponenta ;D Nisi ogluveo, ali 2 300ccm sa sa samo dve cevke, ne moze a da se ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da je ovo samo show bike ali mi je ipak upalo u oci snaga motora s obzirom na to da obicno choperi ne mogu da se pohvale sa obiljem snage na velikoj kubikazi. Lepotu, originalnost, pojavu... mu ne moze niko osporiti, a za sve ostalo tu je VISA GOLD ;D pa drugi, treci.... bajk ;D Ko kupuje ovako skupe masine upravo ovako razmislja i za sveku priliku ima aduta, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan kakav krutaš.. kad krene do budve već će na cetinju u restoranu tražiti bubrege pošto neće osećati njegove... ;D ;D ;D motor je extra ali samo za švaler gas po kraju i krugu od 50 km Ne pratis kolega, ne pratis Zamerio bih mu par sitnica, na prvom mestu sediste koje mi nije bas po ukusu. Izgle da mi nekako jeftino jbmlg. A da je lep - lep je, a kao sto neko rece lepo se i cuje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 100 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovolikim predtragom, tj uglom viljuske prednja kocnica ne radi veliki posao! Kod mene je dosta manji ugao prednje viljuske pa mi zadnja kocnica MNOGO bolje zaustavlja motor! Sa jacom prednjom kocnicom bi ocas posla bi proklizala prednja guma... Niste navikli na chopere, drugacije se voze od ostalih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep (mada nisam ljubitelj springera) ima stvarno puno detalja koji su odlicno uradjeni, nego kad smo kod detalja vidim da ima fudastere za suvozaca pitam se samo na cemu ce mucenica da sedi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep (mada nisam ljubitelj springera) ima stvarno puno detalja koji su odlicno uradjeni, nego kad smo kod detalja vidim da ima fudastere za suvozaca pitam se samo na cemu ce mucenica da sedi ;D ;D ;D ;D ;D Ovim cudom ce namamiti mucenice, a sa Meckom ce ih pokupiti... :D Ma motor je strava za pokazivanje, zajebo bi sve eRove u Straje Baje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 14, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Meni ove sare sto ima lice na motive iz Alien VS Predator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zadnje sediste, stavlja se na magnet plus nekakvi gumeni pipci na vakum, ali to je bas samo za nuzdu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Maj 16, 2008 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Motor je zaista lep, svidjaju mi se scorpion detalji. Ma s' tolkim parama u USA je mogao da kupi i sest taki'. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Detalji kostura mi se posebno svidjaju i mat crna prednja viljuška, ali verujem da nije baš praktičan motor. Za izložbu čista desetka, al za vožnju.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...