zika56 17199 Napisano Septembar 14, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo motociklista u Pukovcu : Hronika : Južne vesti WWW.JUZNEVESTI.COM Oko 12:40 policiji je prijavljena saobraćajna nesreća koja se dogodila u doljevačkom selu Pukovac, u kojoj je poginuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dupli postVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jeste . Udario je u traktor. Slucajno sam se nasao na tom mestu neposredno posle nesrece . Mladic od 30 godina . Steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17199 Napisano Septembar 15, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Savan je napisao: Dupli post Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Video sam i ja (par minuta što sam ja otvorio temu) da je još neko dva minuta kasnije otvorio istu temu. Ispada da smo pisali u isto vreme (samo sam ja bio malo brži). Neka admnistrator obriše bilo koju od te dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...