Markone88 4833 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ustupio bih neko na poklon gejmerski mis. I ja sam ga dobio na poklon, ali posto sam uzeo sebi neki bezicni, ovaj bih nekome da poklonim. Ispravan i dovar. Samo ako moze licno preuzimanje, da se ne cimam po poste 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se ako neko vec nije i ako nije kasno da ga preuzmem sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nije se niko javio. Moze sutra. Ja sam na relaciji Karaburma pre podne, Banovo brdo po podne. Pisi pp za detalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...