CAJA 1168 Napisano Avgust 19, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam neki deo za moj motor u Austriji,treba da se preuzme i da mi se dobaci do Srbije(nije hitno za dobacivanje,već preuzimanje). Ništa nije skupo niti kabasto,sve plaćam i častim...sve koje znam ne mogu da mi izađu u susret. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @CAJA Da li si rešio ovo preuzimanje? Ako nisi napiši mesto preuzimanja pa da vidim ako nekog imam u blizini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 22, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam jednog drugara trebao bi preuzeti paket ovih dana ako ne uspemo,javim se.. Hvala ti puno sve u svemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...