nesic1 266 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Podjosmo moje drustvo i ja iz Jagodine na prvi maj, kad ono u cupriji oko 18h imamo i sta da vidimo.. http://www.youtube.com/watch?v=zUtQsNNYeX8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan April ima 30 dana, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moja kuca je od ove raskrsnice udaljena manje od 100m, prema mostu na Moravi. Povremeno nocim tamo i ne mogu da verujem sta se desava po glavnoj ulici, narocito posle 12 nocu. Motori urlaju da je to strasno, kao da okolo niko nema bebe, a brzine su takve da od pola ulice koce da bi stali do kraja. Pre pad godina je tu u sred dana motorom oborena devojcica. Najlepse od svega je sto je zgrada policije vazdusnom linijom 150m od mesta desavanja, ali ih to ne interesuje. Ne razumem ni jedne ni druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan April ima 30 dana, ;D ;D ;D ;D ;D ;D moja greska... Ispravljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan "kol'ko para kufer' date=' cu da kupim?"[/quote'] Neverovatno! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 14, 2008 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U Cupriji je 90% moto populacije pozerska, kacige se ne nose, oprema - sta je to ? Sem jakni koja mora da bude sto drecavija i sarenija. Ima nekoliko ljudi koji voze moto gucije i jos neke starije motore koji posecuju moto skupove i jesu bajkeri, ovo ostalo su sve pozeri na R-ovima, tako da ovakvi prizori nisu retkost, cesto ih bude i sa fatalnim ishodom. "kol'ko para kufer' date=' cu da kupim?"[/quote'] Neverovatno! ??? Sta je pisac hteo da kaze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan "kol'ko para kufer' date=' cu da kupim?"[/quote'] Neverovatno! ??? jbg, to sam reko ja onom rambu od pandura... u trenutku nisam razmisljao... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...