Miloš A 2021 Napisano Avgust 29, 2019 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzimate psa u odgajivačnici obavezno tražite rodovnik i ugovor. Ako vas odgajivač munta da papiri nisu potrebni ako ne ideš na takmičenje, pokažite mu šipak i tražite dalje. Ni rodovnik lažnog Kinološkog saveza Srbije* nije 100% siguran, ali bolje išta nego ništa. U rodovniku možeš da vidiš da li su pas i preci u incestu i kolikom. * taj samozvani Savez nema nikakve veze sa Srbijom, to je obično udruženje građana koje niko ne kontroliše, i nejasno je da li uopšte smeju da koriste Srbiju u nazivu jer su udruženje građana, a korišćenje imena Srbije je regulisano samo za firme. Za firme važi Zakon o privrednim društvima, Član 29: Poslovno ime društva može da sadrži reč "Srbija", reč koja predstavlja naziv teritorijalne jedinice ili autonomne pokrajine Republike Srbije, izvedenice ovih reči, uključujući i sve oblike koji asociraju na te reči, kao i međunarodno priznatu troslovnu oznaku Republike Srbije "SRB", uz prethodnu saglasnost nadležnog organa, u skladu sa zakonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 29, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - gixxer750/94 Vakcinacija pomaže, al ne uspeva uvek. Za vreme epidemije velikih boginja, mene su vakcinisali 4 - 5 puta jer mi se vakcine nisu primale ( nije bilo odgovarajuće reakcije organizma ). Svojevremeno se mom prijatelju okoti ženka dobermana, on je sa kučićima zatvorio u boks i ne pušta je napolje, zaključao kapiju i ne prima nikog, sam kupio vakcine i sam vakcinisao štence i na kraju opet dva šteneta obole od parvoviroze ( mačje kuge ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Miloš A je napisao: Ako uzimate psa u odgajivačnici obavezno tražite rodovnik i ugovor. Ako vas odgajivač munta da papiri nisu potrebni ako ne ideš na takmičenje, pokažite mu šipak i tražite dalje. Ni rodovnik lažnog Kinološkog saveza Srbije* nije 100% siguran, ali bolje išta nego ništa. U rodovniku možeš da vidiš da li su pas i preci u incestu i kolikom. * taj samozvani Savez nema nikakve veze sa Srbijom, to je obično udruženje građana koje niko ne kontroliše, i nejasno je da li uopšte smeju da koriste Srbiju u nazivu jer su udruženje građana, a korišćenje imena Srbije je regulisano samo za firme. Za firme važi Zakon o privrednim društvima, Član 29: Poslovno ime društva može da sadrži reč "Srbija", reč koja predstavlja naziv teritorijalne jedinice ili autonomne pokrajine Republike Srbije, izvedenice ovih reči, uključujući i sve oblike koji asociraju na te reči, kao i međunarodno priznatu troslovnu oznaku Republike Srbije "SRB", uz prethodnu saglasnost nadležnog organa, u skladu sa zakonom. Kinološki Savez Republike Srbije nije nikakav samozvani ni lažni savez, već punopravni član Međunarodne Kinološke Federacije (FCI), osnovan 1925. Osnovni zadatak mu je vođenje centralne rodovne knjige. Kao takav, nikako ne može biti registrovan kao firma, nego samo kao udruženje. Imaš stotine udruženja i sportskih društava koji u svom nazivu koriste nacionalni sufiks Srbija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, drumskalisica je napisao: @ - gixxer750/94 Vakcinacija pomaže, al ne uspeva uvek. Za vreme epidemije velikih boginja, mene su vakcinisali 4 - 5 puta jer mi se vakcine nisu primale ( nije bilo odgovarajuće reakcije organizma ). Svojevremeno se mom prijatelju okoti ženka dobermana, on je sa kučićima zatvorio u boks i ne pušta je napolje, zaključao kapiju i ne prima nikog, sam kupio vakcine i sam vakcinisao štence i na kraju opet dva šteneta obole od parvoviroze ( mačje kuge ). Zivim i blizini bolnice, zbog obilja hrane u kontejnerima tu je bas mnogo pasa, znam da sam video jedno bolesno stene i cini mi se da se moja cerka igrala s njim, i sam veterinar mi je rekao da ljudi danas makar 2 puta revakcinisu pse jer je parvovirus postao zajebaniji, aj i sve ti nego sto ne smem do.proleca da sovedem drugog psa, a kumu se koja fr. buldoga okotila i uzeo bih stene, jednistavno nisam navikao da nemam psa, sad malo prilagodjavam rase deci, cudno kako znanje ispari, 10 god sam van toga i nemam pojma, a pre toga sam imao i svoje bandoge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 29, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ti od kuma buldoga, ali tek po obavljenim revakcinacijama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, veterinar mi je preporucio da sacekam, malo ce i zimus mraz da ubije viruse po dvoristu, ne rizikuje mi se dvaput Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigao ker. Većali smo, polemisali, dva meseca ćutali. Jorki, 2 meseca star, ženka. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Momak i devojka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pincher > radost i smeh u kuci! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...