Mickelangelo 9 Napisano Avgust 12, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Moto Guzzi v35 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Privlaci me Suzuki vx800, deluje mi kao motor koji je kao stvoren za mene, naked, v2 masina, kardan, deluje poveliki(kao i ja),deluje udobno, svidja mi se položaj sedenja, uklapa mi se u budzet itd., pa bih molio za komentar one koji imaju, ili su imali taj motor, dakle, kakva je pouzdanost i kvalitet, nabavka delova, ponašanje u voznji, eventualne mane i sve ostalo sto vam padne na pamet.Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj bio sredio top,i se i da prodam,da prodam...i ja prodam...i zajebo sam se.Najbolji motor na svetu.A sto se cuje...Eto vidi,na moju visinu 185 kako cuci...Delovi pasu o mnogih modela,meni nijje bio problem da ih nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...