saladin 2 Napisano Avgust 11, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Imam problem sa gore navedenim modelom.Dešava se samo kad je motor hladan i traje 5-6 minuta vožnje i čuje se neko “zveckanje”. Dosta je ititantno i baš smeta. Jedan majstor mi je rekao da je problem auspuh, da bi mi drugi put rekao da je “hidraulični zatezač lanca”...Nešto mi nije pouzdan pa sam odlučio da savet potražim ovde. Nadam se da je neko zna nešto o ovome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Avgust 12, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan To je kymco masina... ko zna sta sve tu moze da zvecka... krenuvsi od ventila i nekih sitnijih gluposti...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 12, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom poznat ovaj problem evo kako to zvuči:http:// Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Avgust 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes svoj problem resiti preko Foruma, za to postoje servisi. Zvuk sa snimka nikad ne bude kao na licu mesta, izopaci se. Nekom bi ovo bilo skroz ok, nekom ubi Boze. Oteras u servis, objasnis problem, majstor da dijagnozu i priblizni trosak, ti ako se uklapas das da se otkloni problem. Drugacije ne ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 12, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razlog što pišem ovde je taj što u blizini nemam kvalitetan servis kome mogu da verujem.U servisu gde sam bio jednom su mi rekli da je auspuh, a drugi put hidraulični zatezač lanca što je skroz suprotno jedno drugom. Servisi gde bi mogao da odem ne mogu da me prime pre septembra.Zato se obraćam ovde da pitam ako je imao neko sličan problem samo da me malo uputi da mi ljudi po servisima ne govore svašta. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Avgust 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem ali BMW C600 Sport nije bas neki cest model u nas. Nije lose da u podatke napises i odakle si - lakse ce te ljudi uputiti gde da se obratis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 12, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Novog Pazara sam.Kontaktirao sam servis 3T moto centar Todorovic blizu Kraljeva i skuter servis Lešević iz Kraljeva.Ako ima neko predlog servisa u blizini može...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug, da li si resio problem sa zveckanjem lanca? I kako ako jesi? Imam isti problem na C650 Sport 2017. motor ima 6.000km a pocelo je da se cuje na oko 3.000km. Hvala na pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Avgust 19, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nemas garanciju?Sent from my SM-G930F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Problem sam rešio a majstor kaže da je bilo do lanca, navodno se opustio. Stavio je novi lanac i sada radi super. Sve me koštalo oko 150 Eur. A inače, za to bi trebalo da imaš garanciju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vam trose bmw skuteri po gradu?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni po gradu najmanje 6,5. Na otvorenom u zavisnosti od vožnje od 3.5 do 5.5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istekla mi je garancija u maju mesecu ove godine. Imam dobrog majstora ovde u Smed. Palanci ali ako mozes posalji mi kontakt od majstora koji je tebi sredio taj kvar. P.S. Meni je prosecna potrosnja grad i otvoreno 5.6 L. Imam SC Project izduv. Hvala drug 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 21, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno je neko skinuo onaj nakaradan fabrički auspuh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda.Koliko si platio izduv?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Istekla mi je garancija u maju mesecu ove godine. Imam dobrog majstora ovde u Smed. Palanci ali ako mozes posalji mi kontakt od majstora koji je tebi sredio taj kvar. P.S. Meni je prosecna potrosnja grad i otvoreno 5.6 L. Imam SC Project izduv. Hvala drug Pretpostavljam da to neće da upali kod naših dilera ali svakako nije na odmet da probas. Iako je istakla garancija mozes traziti deo nadoknade jer to nije stvar koja je predvidjena da traje samo 2 godine i par hiljada km. Fer bi bilo da ti izadju u susret sa npr delovima a da im platiš ruke. Ili tako neka konstrukcija. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Deltu u Bg-u, nisu nesto specijalno ljubazni tako da cisto sumnjam da bi na taj nacin izasli u susret. Uzgred, ugradjuje se ,,modifikovani,, hidro španer (zatezac lanca), ceo set kosta 28.000 din. a u slucaju da trebaju neki novi klizaci, cena raste na 42.000 din. plus ruke. Sada ima mehanicki španer, mislim da će mi moj majstor resiti problem mnogo jeftinije, videcemo kada raturimo. Izduv sam platio 250€, kod momka u Ćupriji, Saša se zove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pardon Pedja se zove momak koji ima razne izduve. 0611616161 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kod njega pazario 2, kao novi bili.. sorry za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Deltu u Bg-u, nisu nesto specijalno ljubazni tako da cisto sumnjam da bi na taj nacin izasli u susret. Uzgred, ugradjuje se ,,modifikovani,, hidro španer (zatezac lanca), ceo set kosta 28.000 din. a u slucaju da trebaju neki novi klizaci, cena raste na 42.000 din. plus ruke. Sada ima mehanicki španer, mislim da će mi moj majstor resiti problem mnogo jeftinije, videcemo kada raturimo. Izduv sam platio 250€, kod momka u Ćupriji, Saša se zove.Poslao sam ti broj telefona mog u privatnoj poruci pa se čuj i sa njim.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je da je u dosta salona motora osoblje neljubazno, i kada kupuješ i kada zoveš za tako neke stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam jako zagrejan za BMW C650GT, ali kad vidim cene odrzavanja i to za neke nirmalne stvari, zaboli me glava. Lepo meni rekao cika Arakis, mani se toga kostace te skupo. Tako da vec vidim da cu se drzati marki za siroke narodne mase, pa mozda jednog dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saladin 2 Napisano Avgust 26, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Wolf 79 sve si u pravu što kažeš.Ali ipak mislim da je sveukupni užitaj vožnje BMW-a poseban…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo citam ovu temu i ne mogu da verujem da u bmw-a ugradjuju Kymco masine... Da li je to slucaj i kod ovih novih modela npr. bmw c400gt ? najskuplje maxi skutere imaju, a ugradjuju Kymco masine, bas cudno nisam znao da nemaju svoje. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano April 7, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to lose masine... ne bi bmw prihvatio to. Ali eto, svaka masina ima neku svoju manu. Za novije ne znam, mozda neko drugi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...