daywalker 183 Napisano Avgust 10, 2019 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari planiram kupovinu nekog od navedenih skutera. Cenovni rang 1200-1300e. Gledam po oglasima,ono sto mi se svidja je podaleko od mene,nebih bezveze da se vozikam ako to nije to... Ako neko poseduje neki od ovih modela da je u krstenom stanju i u mom cenovnom rangu...neka javne. Kupovinu planiram za sedam dana... Pozdrav,Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 11, 2019 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti Madison 200s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Malaguti Madison 200s, 2004. godište, Scooter, vozilo prešlo... Danas mi izlete ovo,opet mi nije blizu.. Ako moze neki kolega sa ostrijim okom malo da analizira motorin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 17, 2019 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Da stavimo tacku i na ovu potragu... Aprilia atlantic 250 2006 godiste,uzeta u Novom Sadu,na ime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...