Vlada hanter 0 Napisano Avgust 6, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Aprilia pegaaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari nov sam na forumu nesnalazim se bas najbolje treba mi pomoc. Aprilia pegaso 650 97 god kad postigne radnu temperaturu upali se lampica za ulje. Masina radni normalno. Ulje sam menjao dva puta takodje i filter, menjao sam i davac pritiska i opet isto. Pa bih molio za pomoc svaki vid pomoci bi mi dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Avgust 6, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uljna pumpa ili okrene lezaj...Tad kad bi je ugasio jel bi teze verglala?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada hanter 0 Napisano Avgust 6, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Aprilia pegaaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom mi se desilo vracali smo se sa skupa motor je upalio lampicu i potom se ugasio. Posle toga je tesko verglala nije htela da upali. Odgurao sam je do kuce da bi sutra dan najnormalnije upalila ali kad je dostigla radnu temperaturu upalila lampicu za ulje i nastavila da radi normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj problem.Resio sam ga tako sto sam ispustio ulje i skinuo onaj metalni mrezasti filter za ulje koji se nalazi u ramu.Bio je pun trunja i koje cega,zbog toga nije propustao ulje i palio je crvenu lampicu kad se zagreje.Savet i drugima,uvek kada menjate ulje,nije dovoljno samo zameniti papirni filter u motoru ,vec oprati benzinom i metalni filter u ramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada hanter 0 Napisano Avgust 6, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Aprilia pegaaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam gde se on tacno nalazi u ramu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazi se ispod rezeorvara za gorivo,sa leve strane kad sedis na motoru.Iz njega izlazi crevo koje odvodi ulje u motor.Kad ispustis ulje iz rama,moras da odstranis selnu,zatim crevo.Pazljivo odsrafljuj filter jer je od aluminijuma,moze da se osteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada hanter 0 Napisano Avgust 7, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Aprilia pegaaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...