abarth_maniac 6040 Napisano Jul 30, 2019 (promenjeno) Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Pogresno su mi stigli retrovizori za Diverziju iz DE. Trebaju mi za S model (makar samo desni, tako da ako neko ima neka pise) a ovi su za F, tako da su ovi od F na prodaju. Retrovizori su originalni. Za model 2009+ (moram tacno da proverim) Cena 60 evropskih za par. Ili kako se dogovorimo. Google Image Result for https://static1.wrs.it/343545-large_default/windscreen-touring-puig-yamaha-xj6-diversion-f-10-16-fume-chiaro.jpg IMAGES.APP.GOO.GL Gnjavi me forum da sam ga preokupirao, pa ne mogu da postavim fotke, ali cu da resim i to sutra (tj danas) Nadam se da link ka fotki radi, da se vidi kako izgledaju. Promenio Jul 30, 2019 član abarth_maniac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...