Markone88 4895 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone obucene jednom, stanje kao i novih, ja sam visok 191, i meni su udobne za nosnju, ali na motoru malo tesne malo kratke. Kupljene pre 10ak dana u army shop-u, windstop materijal. Cena 2500 din Protektori za kolena, novi, nisu noseni, isto kupljeni u army shop-u. Cena 1000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Protektori za kolena prodati. Ostale pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Otisle i pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...