YOman 109 Napisano Jul 26, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Jul 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje za markone-a. Do kada traje akcija snizenja cene Vsistema? EDIT isti dan samo u 16:21 - cena uređaja nije 11.150,00 već 11.550,00 Din. Izvinjavam se zbog moje greške. Akcija je na žalost prošla. Trajala je do 30.06.2010. Trenutna cena vSystema je 11.550,00 + 2.200,00 Din ugradnja (to je sa 50% popusta na ugradnju ako se uređaj kupi kod nas) što je ukupno 13.750,00 Din, a ti kao član BJB-a imaš 5% popusta nu tu sumu pa bi te koštalo sve zajedno 13.060,00 Din. Ili ako sam ugrađuješ 10.970,00 Din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19198 Napisano Jul 27, 2010 Integrisan, 8531 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i to mesto, ali je bas tesno i tesko za ucvrscivanje. Malo je tesno, ali se u principu lako ucvrsti. Prednost je laksa dostupnost za punjenje i naravno, potpuno vertikalan polozaj. Mana je: u slucaju ispadanja cevcice sa donje strane RMV-a, ulje ce potencijalno iscureti bas na vruc izduv (mada je i u tvom slucaju tu negde). Drugim recima, povremeno pogledas kako plasticna cevcica stoji na pipici sa donje strane RMV-a . Meni se za 25k km nije pomerila... Ovo ne razumem....zasto bi se izvrtala? Ima kontakt sa lancanikom samo vrhom cevcice... ??? Upravo zbog toga. Usled kontakta vrhom sa lancanikom i vibracija, te prljavstine na lancaniku vrh cevcice se povremeno izvrne. Zato sto smer okretanja lancanika bije u vrh cevice. Videces vec sam. Nista strasno, samo je ispravis i vratis. Vremenom od trenja se vrh cevcice toliko uglaca da se ovo vise ne dogadja. U slucaju da namestis na 7 sati (kako proizvodjac i preporucuje), lancanik se okrece NIZ cevcicu i ne dolazi do izvrtanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na infu. Videcemo sta ce iskustvo reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...