zoki-ljuki 1 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 23.7.2019. at 11:46, Gnjilanac je napisao: Ispravka 378 kg , pomesao .... Najtačnija njegova težina je 600 lb (libri). Vozim LT iz 2000.god i mogu ti reći da je izuzetna drumska krstarica, u svakom smislu te reči. Išao sam do Moskve sa njim, po Evropi, prelep doživljaj. Moćan kruzer! Nećeš pogrešiti! Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo više od dvije godine od mog posta i objave da sam uzeo LT. @el classico tačno kako je rekao spojnica sa nepovratnim provjeri i ostalo tjeraj.... tako i bilo... samo nisam provjerio spojnicu, ali sam kupio rezervnu i promjenio na putu kada je propišala..... zaključak je slušaj kolegu sledeći put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan On 23.7.2019. at 12:10, Ninja66 je napisao: Pretezak, prekomplikovan za odrzavanje, dosta problemcica na celoj seriji. Mene nije odusevio. Naravno da ima problema, drugar krenuo u Trebinje do tamo potrošnja 5 u povratku 12-15 litara preko noći posle zajebancije od mesec dva kao su ga rešili al potročnja ne ide ispod 6 litara i još koje čega ima ali mi je ovo upečatljivo ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6121 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 4172 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj k1200rs je 20g star i ima preko 80tKm pređenih, nikad ništa izvanredno se nije dogodilo osim kvara brze spojke na šlaufu za benzin, jedan put je tempomat štekao ali samo je resetirana greška na dijagnostici i ćeraj dalje.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Decembar 5, 2022 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Na pitanje problema po mom iskustvu, a gledajući sada i druge koji voze isti motor značajno utiče činjenica da se kod nas uvoze primjerci koji su prešli ogromnu kilometražu..... konkretno parkiram svoj koji ima sigurnih 60.000 km i koji je uvezen od prvog vlasnika sa servisnom istorijom (poznajem čovjeka) i gledam pored isti motor koji je prešao kao istu kilometražu.... na prvu vidim da je taj prešao bar 150.000 km.... onda čovjek počinje priču gdje mu se šta kvari i jednostavno, na toj kilometraži je to normalno, a on uvjeren da mu je motor prešao 3 puta manje....... Hoću da kažem da mi po ovom pitanju nismo potpuno relevantno tržište i po pitanju stvarne kilometraže i po pitanju održavanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...