Vićsa 57 Napisano Jul 22, 2019 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem čizme iz naslova. Broj 43. Deluje mi da je za ljude koji nose broj 44 običnu obuću, bar je tako u mom slučaju (SIDI kalup za čizme za stazu mi je 45 recimo). Probao sam razne brendove čizama za vožnju po stazi, tek sa ovima sam se "slizao". Tanko mi je stopalo tako du su modeli bez sistema pertli unutra bili skroz neudobni za mene. Korišćene na nekoliko Navak Track Day događaja. Jedna pertla je obična ("uradi sam" rešenje) jer je fabrička "gurtna" pukla u prvih par dana. Prodavac se nije oglašavao na moje interesovanje da li bi to moglo nekako da se reši. Cena: 150 evropskih 060 6 390 390 - Marko Ako se desi da se ne javim slobodno SMS, Viber, Whatsapp... čim stignem, uzvraćam poziv. Preferiram Beograd (i okolinu) i lično preuzimanje jer bih voleo da se kupac prvo uveri da li je to to što mu treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Avgust 5, 2019 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 120 evropskih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Septembar 23, 2019 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Zaokruženo na 100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Februar 25, 2020 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jun 21, 2021 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek aktuelno i korišćeno isto kao i kombinezon. Svega par puta. Mislim da je stotka za budućeg oca dveju ćerki razumna cena Neće mi biti lako 060 6 390 390 - Marko Ako se desi da se ne javim slobodno SMS, Viber, Whatsapp... čim stignem, uzvraćam poziv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...