Mortoraš 0 Napisano Jul 18, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde, kako i za koliko se može ugraditi blokada za motor na 35kw, zbog A2 kategorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan To ti kod nas ne znaci nista,neces moci da vozis sa a2 ako je motor za a kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da može ako ima potvrdu za to. Video sam i oglas da se prodaje mislim Yamaha, ali nisam siguran, sa opcijom blokade do A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ima Yamaha XSR700 koja ima Maximum power 55.0kW i Limited power version 35.0kW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ako radiš blokadu samo u ovlašćenom servisu koji je uvoznik i neka ti daju potvrdu o karakteristikama vozila sa blokadom. I sa tom potvrdom radiš tehnički. Neka me iskusniji isprave ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mortoraš je napisao: Gde, kako i za koliko se može ugraditi blokada za motor na 35kw, zbog A2 kategorije? Nigde. Pre 2 sati, qwerty12345 je napisao: Ako radiš blokadu samo u ovlašćenom servisu koji je uvoznik i neka ti daju potvrdu o karakteristikama vozila sa blokadom. I sa tom potvrdom radiš tehnički. Neka me iskusniji isprave ako grešim. Grešiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...